Artizanati prej letre 3D Snowman - Kazanët e vegjël për duar të vogla

Terry Allison 14-06-2023
Terry Allison

Shikoni këtë zanat të thjeshtë letre të Krishtlindjeve që dyfishohet edhe si një burrë dëbore dimërore! Ngritni aktivitetet tuaja dydimensionale të dimrit me shabllonin tonë të printueshëm të burrë dëbore 3D. Krijoni një burrë dëbore letre këto festa që është perfekt edhe për fëmijët më të mëdhenj! Ne i duam punimet e thjeshta të Krishtlindjeve!

ZJETARI PËR FËMIJË NJERËZI BORË ME LETË

BORËRI ME LETË

Bëhuni gati për të shtuar këtë zanat të thjeshtë dimëror në aktivitetet tuaja të Krishtlindjeve këtë sezon festash. Ndërsa jeni në të, sigurohuni që të shikoni aktivitetet tona të preferuara të Krishtlindjeve për fëmijët.

JU MUND TË Pëlqejnë GJITHASHTU: Ornamentet e formës së Krishtlindjeve të printueshme

Zijet tona janë të dizajnuara me ju, prindin apo mësuesin, në mendje! Lehtë për t'u konfiguruar, për t'u bërë shpejt, shumica e aktiviteteve do të marrin vetëm 15 deri në 30 minuta për t'u përfunduar dhe janë shumë argëtuese! Plus, listat tona të furnizimeve zakonisht përmbajnë vetëm materiale falas ose të lira që mund t'i merrni nga shtëpia!

Zbuloni se si të krijoni një burrë dëbore të bukur 3D me letër nga shablloni ynë i burrë dëbore të printueshëm. Përdorni si dekorime argëtuese apo edhe si kartolina unike në festimet tuaja të Krishtlindjeve.

ZJETARI 3D Snowman

Shikoni gjithashtu krijimtarinë tonë të pemës së Krishtlindjes 3D .

Shiko gjithashtu: Art dimëror me gjurmë duarsh - kazanët e vegjël për duart e vogla

JU DUHET:

  <. SNOWMAN

  HAPI 1. Shkarkoni dhe printoni shabllonin e burrë dëbore më sipër. Pastaj ngjyrosni në të ndryshmecopa të burrë dëbore tuaj.

  HAPI 2. Pritini copat tuaja të burrë dëbore.

  HAPI 3. Prisni një të çarë të shkurtër përgjatë vijave në trupin e burrë dëbore siç tregohet më poshtë.

  Shiko gjithashtu: Idetë e bordit të Panairit të Shkencës - Kazanët e vegjël për duart e vogla

  HAPI 4. Rrëshqitni copat e burrë dëbore mbi njëra-tjetrën për të krijuar burrë dëbore tuajën 3D.

  KËSHILLA: Përdorni një letër ose karton më të trashë do të krijojë një burrë dëbore më të fortë 3D.

  Vendosni burrë dëbore tuaj të prerë me pemën tonë të Krishtlindjes 3D dhe pak borë të rreme!

  MJESË ME SHUMË ARGËZUESE ME TË KRISHTLINDJEVE

  • Renë Ornament
  • Trusë letre e Krishtlindjeve
  • Mjeshtëri me flokë bore
  • Një artizanat e Krishtlindjeve me arrëthyes

  BËRË NJË BORËRI 3D LETËR KËTË SEZON PUSHME

  Klikoni në lidhje ose në imazh për më shumë aktivitete argëtuese Snowman.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.