Faqe për t'u ngjyrosur për Ditën e Tokës - Kosha të vegjël për duar të vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Po kërkoni një shabllon falas të printueshëm të tokës për fëmijë? Ngritni aktivitetet tuaja në ditën e tokës këtë vit me shabllonet tanë të printueshëm falas. Përdoreni si një faqe ngjyrosjeje që është e përkryer edhe për fëmijët më të rritur! Bonus, faqja jonë për t'u ngjyrosur e printueshme e tokës vjen me 5 faqe të tjera argëtuese për t'u ngjyrosur për t'i përdorur!

FAQE PËR NGJYRËSIN E TOKËS TË PRINTUSHME

FAQJA E NGJYRAVE E TOKËS

Bëhuni gati për të shtuar këtë aktivitet të thjeshtë arti dhe artizanal në aktivitetet tuaja të ditës së tokës këtë sezon. Ndërsa jeni në të, sigurohuni që të shikoni sfidat tona të preferuara STEM të ditës së tokës. Ne mendojmë se planeti ynë është mjaft i mrekullueshëm dhe jam i sigurt që po ashtu!

JU MUND TË Pëlqejnë: Aktivitetet e Oqeanit për Fëmijë

Zijet tona & aktivitetet janë të dizajnuara me ju, prindin ose mësuesin, në mendje! Lehtë për t'u konfiguruar, për t'u bërë shpejt, shumica e aktiviteteve do të marrin vetëm 15 deri në 30 minuta për t'u përfunduar dhe janë shumë argëtuese! Plus, listat tona të furnizimeve zakonisht përmbajnë vetëm materiale falas ose të lira që mund t'i merrni nga shtëpia!

Vizatoni ose ngjyrosni oqeanet dhe uluni në tokë me faqen tonë të ngjyrosjes falas të tokës më poshtë. Përndryshe, bëni bojën tuaj të fryrë për një aktivitet arti argëtues për fëmijët!

SHIKONI: Receta e bojës së fryrë

FAQJA E NGJYRAVE TË TOKËS TË PRINTUARA FALAS

Klikoni në lidhjen më poshtë për të shkarkuar shabllonin tuaj falas të tokës. Plus, ai përfshin gjithashtu 5 faqe për t'u ngjyrosur me temën e pranverës për t'i përdorur.

Ngjyrosja e TokësFAQJA

Po kërkoni për aktivitete të lehta për t'u printuar dhe sfida të lira të bazuara në probleme?

Ne ju kemi mbuluar…

Shiko gjithashtu: 7 Receta për Snow Slime - Kosha të Vogla për Duart e Vogla

Klikoni më poshtë për të marrë sfidat tuaja të shpejta dhe të lehta STEM.

AKTIVITETET MË SHUMË ARGËTUESE TË DITËS SË TOKËS

  • Aktiviteti i Ditës së Tokës Lorax
  • Bëni bomba me fara
  • Earth Day Slime

FESTO DITËN E TOKËS ME FAQEN TONË FALAS për Ngjyrosjen e Tokës

Klikoni në lidhjen ose në imazhin e mëposhtëm për tonelata aktivitete argëtuese për fëmijët e Ditës së Tokës.

Shiko gjithashtu: Eksperimenti i derdhjes së naftës për fëmijë

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.