I Spy Games For Kids (Printueshëm Falas) - Little Bins for Little Hands

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Unë spiun apo spiun sy? Çfarëdo që zgjidhni të thoni, ne kemi dy variante argëtuese dhe falas të lojës klasike I Spy për t'i provuar! Unë spiunoj me syrin tim të vogël… Merre brenda ose jashtë. Do t'ju pëlqejë gjithashtu që mund të shtoni një komponent të mësimit të hershëm (matematikë dhe shkrim-lexim) në këtë lojë të lezetshme. Lojërat I Spy janë të shkëlqyera për fëmijët për të ndërtuar aftësitë e tyre vëzhguese. ABC ose 123, cilin do të provoni së pari. Ne na pëlqejnë aktivitetet e thjeshta dhe argëtuese në ambiente të mbyllura për fëmijët!

LOJË FALAS I SPYUNIMIT PËR FËMIJË!

RREPNI NJË MIK DHE LUAJI I SPYU!

Lojërat I Spy janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të inkurajuar të mësuarit në shkrim-lexim dhe matematikë! Mund t'i shtosh edhe disa aktivitet fizik përzierjes, pasi kjo do t'i nxisë fëmijët të ngrihen dhe të lëvizin.

Shto Lojërat Unë spiunoj në planet e mësimit për t'i emocionuar fëmijët për të mësuar me një qasje të re , edhe më të vegjlit mund t'i bashkohen argëtimit me pak ndihmë dhe udhëzime. Përmbushni planet tuaja të shkrim-leximit dhe matematikës për ditën me dy lojëra I Spy të printuara lehtë!

Duhen edhe më shumë aktivitete në ambiente të mbyllura për fëmijët, ne kemi një listë fantastike që varion nga aktivitete të thjeshta shkencore deri te sfidat LEGO deri tek ato shqisore luaj receta. Plus, ata të gjithë përdorin pajisje të zakonshme shtëpiake duke e bërë konfigurimin tuaj edhe më të lehtë dhe portofolin tuaj edhe më të lumtur!

Shiko gjithashtu: Karta e Shën Valentinit e Kimisë në një epruvetë - kosha të vogla për duar të vogla

SHIKON GJITHASHTU: Gjuetia pastrues falas për fëmijët!

I SPYU PRINTABLET

JU DUHEN:

  • I Spy fletë (të petëzuara ose vendosini në një mbrojtës faqeje për të zgjaturpërdor)
  • Laps ose stilolaps
  • Clipboard
  • Entuziazëm!

SI TË LUAJMË LOJËN ALFABET I SPY

Punoni si ekip ose garoni për të mposhtur miqtë dhe familjen tuaj. Merreni brenda ose jashtë, një dhomë ose të gjithë shtëpinë, shikoni në një libër ose shikoni në oborr! Ka shumë mënyra për ta përzier këtë lojë dhe për ta luajtur vazhdimisht.

SI TË LUAJMË NUMËRIM I SPY LOJË

Një tjetër brenda - lojë jashtë! Numëroni atë që shihni, numëroni atë që gjeni. Garoni për të gjetur artikujt ose punoni si ekip.

Kliko këtu për të rrëmbyer lojërat tuaja FALAS të printueshme I Spy!

Cilat nga këto lojëra I Spy a do të provoni së pari ?

MË SHUMË ARGËTIMOR AKTIVITETET PËR FËMIJËT

  • Luani bingo me kafshë!
  • Shkoni në një gjueti pastrues!
  • Provo një lojë LEGO!
  • Shikoni këto aktivitete të shpejta STEM!

LUANI NJË LOJË TË SPYUARA TË PRINTAVE KËTË JAVË!

Çfarë mund të bëni tjetër me fëmijët? Më lejoni t'ju tregoj!

Shiko gjithashtu: Eksperimenti i fërkimit të orizit lundrues - kosha të vegjël për duar të vogla

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.