Ide ndërtimi LEGO për Ditën e Shën Valentinit për Fëmijë STEM

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Gëzuar Ditën e Shën Valentinit LEGO! Ju vini bast! Ne krijuam disa zemra mjaft të lezetshme LEGO, dhe këtu kemi disa ide të tjera LEGO për Shën Valentin, duke përfshirë shkronjat LEGO LOVE {emër argëtues, por jo një aktivitet shkrimi}, mini zemra LEGO dhe një skicë zemre LEGO {praktikë e vogël simetrie}. Ide të thjeshta dhe argëtuese për ndërtimin e LEGO-s duke përdorur kryesisht tulla bazë.

Ide për ndërtimin e LEGO për Ditën e Shën Valentinit

VALENTINE LEGO

A do ta pranoni sfidën e ndërtimit të LEGO për ditën e Shën Valentinit? Çfarë do të ndërtoni? Merrni një tufë tullash bazë dhe shikoni se çfarë mund të gjeni.

Përndryshe, provoni disa fjalë me temë për Ditën e Shën Valentinit ose ndërtoni një shumëllojshmëri zemrash. LEGO është i shkëlqyeshëm për sfidat e ndërtimit të temave të festave.

Shiko gjithashtu: 35 Aktivitete për Ditën e Tokës për Fëmijë - Kosha të Vogla për Duart e Vogla

Merrni gjithashtu kartat tona sfiduese të të printueshme LEGO të Ditës së Shën Valentinit !

LEGO LEGO LOVE LETTERS

A keni pasur ndonjëherë u përpoqët të ndërtoni letra LEGO? Është shumë e lehtë vetëm duke përdorur tulla bazë. Hidhini një sy atyre që kemi bërë më poshtë ose dilni me planin tuaj. Natyrisht, ne shkruam LOVE për ndërtimin tonë LEGO Valentines!

LeGO Heart Outline

A mund të ndërtoni një skicë të një zemre? Lëreni mesin bosh ose mbusheni me tulla me ngjyra të ndryshme!

Mini LEGO Hearts

Ne bëmë gjithashtu mini zemra LEGO si pjesë e sfidës sonë LEGO për Ditën e Shën Valentinit. Ato madje përshtaten në një dizajn të vogël enigmësh argëtues. Shtoni gjithashtu detaje të veçanta. Klikoni në foton më poshtë ose lidhjen këtu për t'i kontrolluar ato dhe për të parë se sine i bëmë ato.

Zemër e madhe LEGO

Dhurojini një zemër LEGO Shën Valentinit atij dikujt të veçantë! Madje i kemi bërë në të gjitha ngjyrat. Plus, ato përshtaten së bashku për një ndërtesë të rregullt dhe aktivitet skulpture. Klikoni në lidhjen ose foton për të lexuar rreth tyre.

LEGO mund të shijohet në shumë mënyra. Bëjeni ndërtesën LEGO me tulla bazë një pjesë të mësimit tuaj të përditshëm dhe luani me fëmijët tuaj.

LEGO është madje një mjet i shkëlqyeshëm për klasat. Punoni në aftësitë e shkëlqyera motorike, zgjidhni probleme, krijoni dizajne, praktikoni aftësitë matematikore dhe shumë më tepër me tullat bazë LEGO. Si do ta përdorni LEGO-n tuaj?

Shiko gjithashtu: Aktivitete Pranverore Slime (recetë FALAS)

AKTIVITETET BONUS PËR FËMIJË TË DITËS SË SHËN Valentinit

Recetat e Shën Valentinit SlimeAktivitetet parashkollore të Shën ValentinitMjeshtëri për ditën e Shën ValentinitShtypshkronjat e Shën Valentinit <2' EksperimentetShkenca e Shën Valentinit

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.