Kutia pop-up për ditën e Shën Valentinit - Kazanët e vegjël për duar të vogla

Terry Allison 31-07-2023
Terry Allison

Tregoni se dashuria juaj POPs këtë Ditën e Shën Valentinit me një projekt artizanal të lezetshëm dhe argëtues që shfaqet në kuti! Argëtohuni duke krijuar një kartolinë surprizë të Shën Valentinit me fëmijën ose studentin tuaj, ndërsa ata mësojnë aftësi të shkëlqyera motorike dhe marrin mundësinë të eksperimentojnë me një susta letre. Hape kutinë dhe del një buf i lezetshëm me një zemër vetëm për ty!

Shiko gjithashtu: Gjeologji për fëmijë me aktivitete dhe projekte të printueshme

BËRË NJË KUTI POP UP TË ZEMRËS SË VALENTINIT

KUTI POP UP PËR VALENTININ

Kemi shijuar kaq shumë aktivitete të Ditës së Shën Valentinit me temë zemrën që përfshinin artin, shkencën, matematikën, lojën ndijore dhe aftësitë e shkëlqyera motorike!

Le t'i përdorim pushimet dhe stinët për të krijuar tema argëtuese mësimore. Është mënyra e përsosur për t'i mbajtur fëmijët të angazhuar dhe për t'u argëtuar shumë, ndërkohë që ende mësoni diçka të rëndësishme.

Lexo më tej për të zbuluar se si të krijoni kartën tuaj të Shën Valentinit. Sigurohuni që të merrni shabllonin tonë të printueshëm të kutisë pop-up falas për të filluar!

KLIKO KËTU PËR TË MERRNI SHBALLIN TUAJ FALAS POP UP BOX për Shën Valentin!

Valentine Pop Up Box Craft

FURNIZIMET:

  • Popup Box i printueshëm
  • Cardstock
  • Ngjitës
  • Gërshërë

SI TË BËNI NJË KARTELË POP UP BOX

HAPI 1. Printoni të dyja faqet në kartelë.

HAPI 2. Prisni kutinë përgjatë të gjitha anëve, duke përfshirë skedat.

HAPI 3. Palosni të gjitha skedat poshtë përgjatë vijave me pika. Palosni linjat midis të gjitha anëve të kutisë, kapakut dhe nga fundi poshtë.

HAPI 4. Aplikoni ngjitësin nëpërpara skedës A dhe ngjiteni në pjesën e brendshme të pjesës së poshtme të kutisë. Përsëriteni këtë hap me skedat B dhe C.

HAPI 5. Aplikoni ngjitësin në pjesën e përparme të skedës D dhe ngjiteni në brendësi të anës së kutisë ngjitur.

HAPI 6. Pritini kafshën dhe prisni 4 shiritat rozë.

HAPI 7. Ngjitni 2 shirita së bashku, duke mbivendosur skajet për të formuar një kënd të drejtë.

Shiko gjithashtu: Receta e thjeshtë për bojë me gishta - kosha të vogla për duar të vogla

HAPI 8. Palosni shiritin e poshtëm mbi pjesën e sipërme, duke i mbajtur pjesët të shtrënguara dhe këndin në katror në mënyrë të barabartë. Bëni të njëjtën gjë me shiritin tjetër. Vazhdoni të palosni shiritin e poshtëm mbi atë të sipërm, derisa të arrini në fund.

HAPI 9. Aplikoni një copë zam në skajet dhe ngjitni 2 shiritat e mbetur. Vazhdo. Kur të keni mbaruar susta letre, ngjitini skajet e fundit së bashku.

HAPI 10. Qendra dhe ngjitni kafshën në majën e sustave.

HAPI 11. Aplikoni ngjitësin në fund të sustave tuaja, më pas ngjiteni në qendër të pjesës së brendshme të poshtme të kutisë. Mund t'ju duhet të përkulni pak pjesën e sipërme ose të poshtme të kafshës për t'u përkulur për t'u siguruar që ajo të mos prekë anët e kutisë.

FUN IDEJA E SFIDËS SË RRUGAVE: Eksperimentoni me pranverën për ta bërë kafshën të dalë jashtë në mënyra të ndryshme. Provoni të bëni një susta më të gjatë ose më të shkurtër për të parë ndryshimet.

MË SHUMË ARGËZUESHME Mjeshtëri të Ditës së Shën Valentinit

SHIKON: 16 Kartolina të Shën Valentinit DIY për fëmijë

Zije për Shën Valentinin 3DZemërPapercraftHeart LuminaryZemra kristaloreKartë Shën Valentini Tie DyeScience Valentines

BËRJO NJË KARTELË HEART POP UP BOX PËR DITËN E SHËN Valentinit

Kliko mbi imazhin më poshtë ose në lidhje për më shumë punime të thjeshta të Shën Valentinit për fëmijë.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.