LEGO Menorah Për Hanukkah - Kazanët e Vogël për Duart e Vogla

Terry Allison 22-10-2023
Terry Allison

Hanukkah është këtu! Edhe pse familja jonë nuk e feston këtë festë, ne donim të ndajmë një sfidë ndërtimi LEGO për ata që e festojnë! Mos u shqetësoni nëse nuk i keni këto ngjyra të sakta! Përdorni tullat dhe pjesët që keni në dorë për të krijuar LEGO Menorah-në tuaj unike për Hanukkah !

SFIDA PËR NDËRTIMIN E LEGO MENORAH

LEGO MENORAH

FURNIZIMET:

Do t'ju duhet një shumëllojshmëri tullash bazë si treguar në imazhet më poshtë duke përfshirë:

 • 2×2 pllaka të rrumbullakëta
 • 2×2 tulla
 • 1×12 tulla
 • 1×2 pjerrësi
 • 1 × 1 cilindra të rrumbullakët
 • flakë ose portokalli 1×1 tulla të zgjedhura

Megjithatë, ju mund t'i sfidoni fëmijët tuaj që të ndërtojnë dizajnin e tyre si për sa kohë që ngrihet i sigurt!

Shiko gjithashtu: Faqe për t'u ngjyrosur për Ditën e Tokës - Kosha të vegjël për duar të vogla

Sfido ide:

 • Krijo një bazë të qëndrueshme.
 • Bëni atë një lartësi të paracaktuar (përdor një vizore për të matur) .
 • Gjeni një mënyrë për të shtuar një flakë çdo natë.

Kliko këtu për një kalendar LEGO Sfida dimërore FALAS

UDHËZIMET PËR FIKTURA PËR LEGO MENORAH

Ndiqni fotot më poshtë ose përdorni ato si frymëzim për sfidën tuaj LEGO Hanukkah!

Shiko gjithashtu: Receta e 4 korrikut për slime për slime të thjeshtë verore në shtëpi

MË SHUMË AKTIVITETE HANUKKAH PËR FËMIJË

 • Paketë Aktiviteti Falas Hanukkah
 • Ngjyra Hanukkah e printueshme sipas numrit
 • Bëni slime Hanukkah
 • Mjeshtëri me dritare me xham me njolla
 • Ylli David Craft
 • Pushimet në mbarë botën

NDËRTO NJË LEGO MENORAH PËR NJË SFIDË TË RRETHIT TË FESTAVE

KLIKO NË IMAZHET E MËPOSHTME PËR MË SHUMË AKTIVITETE KËTË SEZON!

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.