Pikturë me pishë - Proçeso Artin me Natyrën! - Kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Barësia e natyrës bën një penel fantastik në këtë super të thjeshtë për të ngritur një aktivitet arti të procesit për vjeshtë! Merrni një grusht pisha për një aktivitet fantastik të pikturës me pisha. Pikturimi me pisha është një mënyrë e shkëlqyer për fëmijët që të eksplorojnë artin përmes një përvoje të pasur me shqisa. Rrotulloni, zhytni, madje i lyeni edhe ato. Pikturimi me pishë është një aktivitet i lehtë arti i vjeshtës që mund ta provojnë fëmijët e të gjitha moshave!

PINECONE PINECONE FOR FALL

Shiko gjithashtu: Sfidat e verës LEGO dhe aktivitetet e ndërtimit (FALAS për printim) - Kazanët e vegjël për duart e vogla

PINECONE ART PROJECT

Piktura abstrakte me pisha është një teknikë arti e procesit emocionuese dhe e thjeshtë për fëmijët që eksploron teksturat dhe modelet në një mënyrë argëtuese dhe të hapur. Mendoni për trashësinë e bojës dhe cilat kombinime ngjyrash përdorni për të krijuar një vepër unike arti çdo herë.

JU MUND TË Pëlqejnë: Pinecone Suncatcher Craft

PROCESS ART…

 • E bën artin argëtues pa presion për ta bërë një fotografi të duket si diçka.
 • Ka të bëjë më shumë me ndjenjat që shpreh.
 • Nxit diskutimin rreth ngjyrave, forma dhe linja.
 • Interpretohet ndryshe nga kushdo që e sheh.
 • Është diçka që fëmijët e vegjël mund të bëjnë.
 • U jep fëmijëve mundësinë për të zhvilluar kreativitetin.
 • 12>

  PINEKONI PINECONE PËR FËMIJË

  Merrni paketën tuaj falas të projektit me pishë dhe filloni sot!

  JU DUHET:

  • Konat e pishës (të vogla)
  • Bojëra akrilike
  • Letër arti
  • Kuti osetepsi

  SI TË LIKUROHET ME PINEKONAT

  HAPI 1. Zgjidhni ngjyrat tuaja të bojës dhe shtoni bojën në një tas ose pjatë letre për zhytje.

  HAPI 2. Vendosni letrën e artit në fund të kutisë ose tiganit. Më pas zhytni çdo pishe në bojë dhe hidheni në kuti.

  Shiko gjithashtu: Duart e ngrira të Babagjyshit Aktiviteti i shkrirjes së akullit - kosha të vegjël për duar të vogla

  HAPI 3. Rrokullisni bishtat brenda enës për të krijuar një efekt të këndshëm në letrën e artit.

  HAPI 4. Hiqni kokat e pishës dhe zhyteni në më shumë bojë ose provoni ngjyra të ndryshme. Vazhdoni procesin derisa të jeni të kënaqur me kryeveprën tuaj të fundit!

  MË SHUMË ARGËTUESE IDE ARTI PROCESIT

  • Pikturë magnetike
  • Shi Pikturë
  • Ylberi në çantë
  • Endje natyrale
  • Arti i peshqirëve prej letre

  ART ME NGJYRA E PINEKONIT PËR FËMIJË

  Merr paketën falas të projektit të pishës dhe fillo sot!

  • Pinecone Suncatcher
  • Pinecone Owl

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.