Sfida LEGO të printueshme për fëmijë - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Një kalendar sfidues i printueshëm 30 ditor LEGO për t'u përdorur në çdo kohë gjatë vitit. Shtypeni, varni, jepjani fëmijëve tuaj. Ndjehuni të frymëzuar dhe merrni kohën tuaj të ndërtimit LEGO në një drejtim të ri. Unë kam shkruar idetë e sfidës LEGO për 31 ditë argëtuese duke përdorur tulla që tashmë i keni. Shpresojmë, do t'ju bëjë të mendoni për mënyra të reja për të përdorur ato pjesë speciale që nuk shohin shumë veprim. Ne i duam aktivitetet LEGO të fëmijëve!

Sfidat argëtuese LEGO

Për kalendarin tonë të sfidave LEGO të printueshëm, doja të gjeja disa ide unike për t'i shtuar disa sfidave klasike të ndërtimit LEGO. Nëse e shikoni më nga afër, jam përpjekur të shtoj një element shtesë kudo që të jetë e mundur, si p.sh. vendosja e një shënuesi në një makinë për vizatim. Kjo kërkon një sfidë klasike Ndërtoni një makinë LEGO dhe i shton një kthesë të re asaj.

30 ditë argëtim ndërtimi LEGO!

Ne kemi bërë disa sfida të tjera të printueshme LEGO, duke përfshirë Kartat tona të Sfidës së Matematikës LEGO dhe Paketën tonë të Udhëtimit dhe Kartat e Sfidës LEGO.

Merrni kalendarin e sfidave LEGO për aktivitete të shkëlqyera për t'i mbajtur fëmijët të zënë pas shkollës ose në kamp, ​​gjatë pushimeve të shkollës ose në ditët kur janë të ngecur brenda!

Megjithëse këto ide sfidash LEGO ofrojnë pak strukturë, ka shumë hapësirë ​​për kreativitet, imagjinatë dhe dizajn nga ana e fëmijëve tuaj. Bën një qetësues të shkëlqyeshëm të mërzisë për pa ekranargëtim!

Shiko gjithashtu: Veprimi Kapilar për Fëmijë - Kazanët e Vogël për Duart e Vogla

Nëse doni të mësoni më shumë rreth ndërtimit të koleksionit tuaj LEGO në anën e lirë ose dëshironi të mësoni më shumë rreth organizimit të LEGO-s tuaj , ne mund t'ju ndihmojmë me këtë gjithashtu!

Përmbajtja
 • Sfidat argëtuese LEGO
 • Merrni sfidat tuaja FALAS për ndërtimin e LEGO-ve të printueshme!
 • Sfidat LEGO
 • Më shumë ide interesante LEGO
 • Kartat sfiduese LEGO të printueshme
 • Sfidat argëtuese LEGO që mund t'i ndërtoni me fëmijët!

Merrni sfidat tuaja FALAS për ndërtimin LEGO të printueshme!

Sfidat e LEGO-s

Ne përpiqemi të mos përdorim shumë pjesë të zbukuruara nëse fare, kështu që çdokush mund t'i ketë këto ide LEGO në shtëpi.

Zbulimi se si të përdorni pjesët LEGO që tashmë keni për të bërë diçka interesante është një aftësi e shkëlqyer për fëmijët që ta mësojnë herët. Ju nuk keni gjithmonë nevojë për diçka më shumë. Në vend të kësaj, ju duhet të përdorni imagjinatën tuaj dhe të punoni me atë që keni tashmë!

Klikoni në lidhjet më poshtë për të mësuar më shumë udhëzime për të ndërtuar disa nga sfidat tona më të bukura LEGO.

Bëni një katapultë LEGO

Bëni një makinë me tullumbace LEGO

Ndërtoni një linjë zip LEGO

Bëni një vullkan LEGO që shpërthen

Dizenjoni një labirint prej mermeri LEGO

Ndërtoni një vrapim mermeri LEGO

Luaj LEGO Football Paper

Krijo një lojë LEGO Skittles

Inxhinier Robotët LEGO {nuk kërkohet teknologji}

Get Arty me një mozaik peme LEGO

Bëni një mozaik LEGO monokromatik

Krijo një vetë LEGOPortret

Më shumë ide interesante për LEGO

 • Alfabeti/Shkronja LEGO
 • Faqe ngjyrosëse LEGO për Ditën e Tokës
 • Ndërtoni një kurth leprechaun LEGO
 • Zbukurimet e Krishtlindjeve LEGO
 • Zemrat LEGO
 • Ndërtoni një peshkaqen LEGO
 • Krijesa deti LEGO
 • Makina e gomës LEGO
 • >Kartat sfiduese me temë LEGO janë mënyra e përsosur për t'i dhënë frymë të re sfidave tuaja të ndërtimit për çdo sezon dhe pushime.
  • Kartat sfiduese të vjeshtës LEGO
  • Kartat sfiduese të Halloween LEGO
  • Kartat sfiduese LEGO të Falenderimeve
  • Kartat sfiduese LEGO të Krishtlindjeve
  • Shën Valentini Kartat e sfidës LEGO të ditës
  • Kartat sfiduese LEGO të dimrit
  • Kartat sfiduese LEGO të ditës së Shën Patrikut
  • Kartat sfiduese LEGO të pranverës
  • Kartat sfiduese LEGO të Ditës së Tokës
  • Kartat sfiduese LEGO të Pashkëve

  Sfidat argëtuese LEGO që mund të ndërtoni me fëmijët!

  Klikoni në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë aktivitete të mrekullueshme LEGO për fëmijë.

  Shiko gjithashtu: Si të bëni një llambë lavë - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.