Shtëpi e lehtë me kek me xhenxhefil prej letre - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Shtëpitë tradicionale të zbukuruara me biskota me xhenxhefil e kanë origjinën në Gjermani në shekullin e 16-të. Nuk jeni të prirur për pjekje, zbuloni se si të bëni një shtëpi me xhenxhefil nga letra! Më pëlqejnë punimet e thjeshta me letra të Krishtlindjeve që duken të mahnitshme, por nuk kërkojnë shumë kohë, furnizime apo dinake për t'i bërë.

Krijoni një shtëpi xhenxhefili prej letre argëtuese dhe plot ngjyra këto festa që do të duken shkëlqyeshëm në shtëpi ose në klasë. Eksploroni aktivitetet dhe punimet tona të Krishtlindjeve të thjeshta për t'u vendosur dhe buxhetore për fëmijë të të gjitha moshave!

ZETJE PËR FËMIJË ME GËNXHELLE LETË

PJESA E LETËS KRISHTLINDJE

Kur bëhet fjalë për dizajnin, origjinaliteti në materialet që përdorni mund të bëjë ndryshimin. Një artikull i njohur për të qenë super i gjithanshëm është letra – dhe diapazoni i larmishëm i teksturës, ngjyrës dhe madhësisë së letrës mund të lejojë pothuajse çdo projekt.

Së bashku me letrën e palosshme për të krijuar një dizajn 3D, mund të përdorni stampimin, ngjyrosjen, ngjyrosjen dhe teknika të tjera për të krijuar efekte të bukura.

Punët me letra janë të mrekullueshme për të inkurajuar kreativitetin dhe artin, si dhe duke zhvilluar gjithashtu aftësitë e dizajnit dhe inxhinierisë! Ky zanat shtëpiak me xhenxhefil letre më poshtë përfshin prerjen dhe palosjen dhe është i përsosur për fëmijët e moshës parashkollore dhe fillore.

Nëse keni një të vogël, ata mund të ngjyrosin shtëpinë e xhenxhefilit dhe më pas të ndihmojnë një të rritur me prerjen, palosjen dhe ngjitjen së bashku. Lexoni për të gjeturMësoni se si ta bëni vetë shtëpinë tuaj për kek xhenxhefili prej letre!

SHIKON GJITHASHTU: Eksperimentet shkencore të Gingerbread Man

Shiko gjithashtu: Fizing Volcano Slime - Little Bins for Little Hands

Gingerbread HOUSE PAPERcrafte LETRA

FURNIZIMET:

  • Shembulli i shtëpisë së kek xhenxhefili
  • Gërshërë
  • Shenues
  • Kasetë

Merrni shabllonin tuaj falas të shtëpisë së xhenxhefilit këtu !

SI TË BËNI NJË SHTËPI TË GËNJERSHËS LETRE

HAPI 1. Printoni shabllonin e shtëpisë së xhenxhefilit.

HAPI 2. Përdorni markera me ngjyra ose bojëra uji për të dekorojeni shtëpinë tuaj me xhenxhefil.

Shiko gjithashtu: Topa të shtrydhur mollësh - kosha të vogla për duar të vogla

HAPI 3. Përdorni gërshërë për të prerë shtëpinë dhe çatinë.

HAPI 4. Palosini skedat nga brenda.

HAPI 5. Palosni shtëpinë së bashku dhe ngjitni skajet dhe çatinë me shirit.

MË SHUMË ARGËZUES PËR KRISHTLINDJET

Tessellations e KrishtlindjevePemët e Krishtlindjeve MondrianPema e Krishtlindjes prej letreThaumatrope e KrishtlindjeveMjeshtëri me arrëthyeseZbukurime me kanellë

FESTONI SEZONIN E PUSHIMIT ME NJË MEZJETË GËNXHELHI

Klikoni në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë argëtim Aktivitetet e Krishtlindjeve për fëmijë.

MË SHUMË ARGËTIM KRISHTLINDJE…

Ide për kalendarin e ardhjesSlime e KrishtlindjeveNdërtesa e Krishtlindjeve LEGO

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.