Vezët e Pashkëve LEGO: Ndërtimi me tulla bazë - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 23-06-2023
Terry Allison

Bërja e vezëve të Pashkëve LEGO është një ide argëtuese ndërtimi dhe aktiviteti i Pashkëve për fëmijët! Na pëlqen të ndërtojmë me tulla bazë dhe na pëlqen të gjejmë ide të thjeshta ndërtimi LEGO për festa të ndryshme. Nëse keni një grumbull tullash LEGO, pse të mos ndërtoni disa vezë të Pashkëve dhe të krijoni modele mbi to. Edhe fëmijët e vegjël mund të ndërtojnë sende argëtuese duke përdorur vetëm tullat bazë, në mënyrë që e gjithë familja të mund të argëtohet së bashku! Shikoni të gjitha projektet tona të mahnitshme LEGO.

SI TË BËNI VEZË TË THJESHTA LEGO TË PASHKËVE!

GJËRAT PËR TË BËRË NGA LEGO

Ka kaq shumë ide komplekse për ndërtimin e LEGO-ve që pothuajse gjithmonë përfshijnë një pjesë që është shumë specifike për shumicën e njerëzve për ta pasur në koleksionet e tyre.

Shiko gjithashtu: Si të bëni slime me fibra - kosha të vogla për duar të vogla

Ne kemi ndërtuar gjëra argëtuese si:

 • Personazhet e Star Wars,
 • Minions
 • Zemrat
 • Krijesat e detit

Tani në ndërtimin e këtyre vezëve të lehta të Pashkëve LEGO!

Po kërkoni aktivitete të thjeshta për t'u printuar dhe sfida të lira të bazuara në probleme?

Ne ju kemi mbuluar…

Klikoni më poshtë për të marrë sfidat tuaja të shpejta dhe të lehta për ndërtimin e tullave.

NDËRTIMI I VEZËVE TË PASHKËS LEGO

Kjo vezë LEGO 2D është një mënyrë e thjeshtë për t'i bërë fëmijët të ndërtojnë në mënyrë të pavarur.

JU DUHET:

  <. djali im një mbrëmje paspara gjumit duke shpresuar se do të dëshironte të fitonte më shumë, dhe ai e bëri. Modeli im shërbeu si një mjet i vlefshëm për të për të ndërtuar në mënyrë të pavarur.

  Fillova me një tullë bazë LEGO 2×4 dhe dola nga një për katër rreshtat e parë. Dy rreshtat e ardhshëm përputhen me rreshtin e 5-të. Më pas hyra nga një për dy rreshta dhe pastaj hyra përsëri nga një për dy rreshtat e ardhshëm.

  Shko në një për një rresht tjetër dhe më pas në një tjetër për rreshtin e fundit. Shikoni vezët e mësipërme LEGO për konfigurimin!

  Provo të shtoni modele ndërsa ndërtoni vezën tuaj të Pashkëve LEGO ose kthehuni dhe shtoni ngjyra gjatë rrugës!

  SFIDAT LEGO STEME ME VEZË

  Duhet të kërkojmë ngjyrat tradicionale të Pashkëve, pasi jemi të kufizuar në pastelet tona, por nuk ka shumë rëndësi se çfarë ngjyrosni vezët tuaja të Pashkëve LEGO!

  Vazhdo dhe bëj disa vezë LEGO me ngjyra të çmendura ose me modele të çmendura për t'i shfaqur!

  • Po për një vezë ylberi?
  • A mund të ndërtoni një duzinë vezë LEGO?
  • Bëni versione mini dhe shtoni ato në një arkë me vezë?

  Shiko gjithashtu: Receta e Slime Mollës së Kuqe - Kazanët e vegjël për duar të vogla

  Shfaqni vezët tuaja të Pashkëve të bëra me LEGO tulla në një shportë argëtuese. Shtoni pak bar të Pashkëve nëse keni!

  Më pëlqen të gjej mënyra të reja për të ndërtuar me tullat tona bazë. Thjesht tregon se nuk keni nevojë për një koleksion të madh LEGO me pjesë të veçanta për të bërë projekte fantastike LEGO. Megjithëse ne kemi disa këshilla për të ndërtuar koleksionin tuaj këtu.

  SHIKON MË SHUMË PASHKËTAKTIVITETET

  Lojëra të Pashkëve për Fëmijë & Të rriturit

  Recetat e Pashkëve të Slime

  Aktivitetet parashkollore të Pashkëve

  Aktivitete shkencore të Pashkëve për fëmijë

  Model i vezëve të Pashkëve

  BËRNI KËTO LEGO ZËNDAJE PASKË VEZË ME TULLAT THEMELORE KËTË PASHKË!

  KLIKONI NË LIDNJEN OSE NË FOTO MË POSHTË PËR MË SHUMË IDE TË MREKULLUESHME LEGO.

  Po kërkoni aktivitete të lehta për t'u printuar dhe sfida të lira të bazuara në probleme?

  Ne ju kemi mbuluar…

  Klikoni më poshtë për të marrë sfidat tuaja të shpejta dhe të lehta për ndërtimin e tullave.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.