10 kazanët më të mirë ndijor të vjeshtës - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Tabela e përmbajtjes

këto kosha ndijore bien më poshtë! Ne kemi 10 mbushësit tanë më të mirë të koshit ndijor, por ka kaq shumë për të zgjedhur për të bashkuar kazanët e thjeshtë me sensorë të vjeshtës. Ne kemi gjithashtu një listë të artikujve jo ushqimorë që mund t'i përdorni gjithashtu.

Disa nga furnizimet që do t'ju nevojiten:

 • rruaza druri
 • pom poms
 • ujë
 • kokrra misri
 • miell misri
 • butona
 • tërshërë, dhe më shumë!

Ka gjithashtu shumë larmi për ata prej jush që nuk munden ose nuk përdorin artikuj ushqimorë edhe në kazanët ndijor!

Koshi ndijor i Vjeshtës

Vjeshta është një periudhë fantastike e vitit për të parë një gamë krejtësisht të re ngjyrash. Ne kemi nuanca të kuqe të thella, portokalli, vjollcë dhe të verdhë kudo ku shikoni. Mendoni për misrin indian deri tek ndryshimi i gjetheve në kunguj dhe nëna, vjeshta është koha e përsosur e vitit për të vëzhguar dhe zbuluar ngjyrat e bukura. Këta koshat shumëngjyrësh të ndjesisë së vjeshtës kapin bukurinë e vjeshtës me lojën dhe mësimin ndijor praktik!

Shiko gjithashtu: Printime dimërore për fëmijë - Kazanët e vegjël për duar të vogla

KOSHAT SHQIPTARË TË RËNISË ME NGARKESA NGJYRA!

NGJYRAT E VJESHTËS

Ne na pëlqen të shikojmë stendat e fermave, të bëjmë shëtitje me vagon dhe të ecim nëpër pyll gjatë sezonit të vjeshtës. Gjithçka rreth nesh është e gjallë me ngjyra të mahnitshme, të tonifikuara me xhevahir.

Gërmimi i duarve në një kosh të ri ndijor për të vegjlit deri tek parashkollorët është një kënaqësi e mrekullueshme! Unë besoj se loja shqisore, si këto kosha ndijore të vjeshtës, janë një pjesë thelbësore e zhvillimit të fëmijërisë së hershme.

Kosha të thjeshta ndijore ofrojnë një sërë mundësish të mahnitshme të të mësuarit, si dhe promovojnë zhvillimin social dhe emocional!

7> ÇFARË ËSHTË NJË KOSH SHQIPTAR?

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth rëndësisë së koshave ndijore, si të bëni një kosh ndijor dhe lojërave ndijore me prekje, shikoni këto burime të dobishme për të filluar.

Shiko gjithashtu: Shtresat e Oqeanit për Fëmijë - Kazanët e Vogël për Duart e Vogla
 • Idetë më të mira të koshave ndijore
 • 10 mbushësit e preferuar të koshave ndijore
 • Si të bëni një kosh ndijor

10 KOSHË ME NGJYRËSIM SHËNORË

Më pëlqen përzierja e mrekullueshme e mbushësve ndijor të koshit të përdorur për tëGatuaj brumë me salcë mollë

 • brumë me re kungull
 • Nuk gatuaj brumë ndijor për ditën e falënderimeve
 • qese kungujsh kungull
 • Kliko më poshtë për FALAS Projektet e vjeshtës

  SHKENCA E RËNISË ËSHTË EDHE NJË EKSPERIENCE SHQISËRORE!

  Erupcionet, vullkanet, slimat, teksturat, eksplorimi i shqisave dhe më shumë janë gjithçka pjesë e aktiviteteve shkencore të vjeshtës për fëmijët e vegjël!

  KOSHAT ARGËTUESE DHE NGJYRËSE PËR FËMIJË!

  Klikoni në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë aktivitete të mrekullueshme parashkollore.

  Terry Allison

  Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.