Artizanati Leprechaun (Model pa pagesë Leprechaun) - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Leprechaunët janë djem të vegjël kaq të djallëzuar dhe magjik, kështu që ne kurrë nuk e kemi parë mirë një të tillë. Në vend të kësaj, përdorni aftësitë tuaja për të bërë këtë zanat të lezetshëm leprechaun për Ditën e Shën Patrikut! Gjithçka që ju nevojiten janë disa materiale të thjeshta dhe shablloni ynë i lirë i printueshëm i leprechaun. Ne i duam aktivitetet e lehta dhe argëtuese të Ditës së Shën Patrikut për fëmijët.

SI TË BËSH NJË LEPRECHAUN

ÇFARË ËSHTË NJË LEPRECHAUN?

Një leprechaun është një qenie e vogël magjike në folklorin irlandez. Zakonisht ne shohim si burra të vegjël me mjekër, të veshur me pallto dhe kapele, të cilët duan të bëjnë të keqen. Asnjë leprechaun nuk është i vërtetë, por megjithatë ata janë një mënyrë argëtuese për të festuar Ditën e Shën Patrikut.

Doni të kapni një leprechaun? Shikoni idetë tona të kurthit të leprechaun!

KLIKONI KËTU PËR TË MERRNI SHBALLIN TUAJ FALAS LEPRECHAUN!

LEPRECHAUN CRAFT

FURNIZIMET:

  • Model Leprechaun
  • Letër me ngjyra
  • Shënues
  • Shkopa artizanale
  • Kasetë
  • Gërshërë
  • Shkop ngjitës
  • Bojë

SI TË BËJMË NJË LEPRECHAUN

HAPI 1: Printoni shabllonin leprechaun dhe ngjyrosni me shënues.

HAPI 2: Përdorimi i shabllonit për të prerë katër shirita letre me ngjyrë të gjelbër.

HAPI 3 : Palosni çdo stil fizarmonikë për të bërë krahët dhe këmbët e leprechaun.

HAPI 4: Prisni leprechaun tuaj me ngjyrë dhe ngjiteni në një copë letre të veçantë me ngjyrë. Lidhni krahët dhe këmbët.

HAPI 5: Pritini tre shkopinj artizanalenë gjysmë me gërshërët tuaja. Ngjisni shkopinj artizanal së bashku për të formuar një kapelë të sipërme.

HAPI 6: Lyeni kapelën e sipërme të leprechaun me bojë akrilike.

HAPI 7: Ngjitni kapelën me kapelën e leprechaun-it tuaj koka me shkop ngjitës.

Shiko gjithashtu: Eksperimenti i Rrushit të Vallëzimit - Kazanët e vegjël për duart e vogla

MË SHUMË AKTIVITETET ARGËZUESE TË DITËS SË ST PATRICK

Kurthi LeprechaunShamrock PlaydoughSt Patrick's Day BingoOobleck Treasure HuntLetër Shamrock CraftKatapultë e Ditës së Shën Patrikut

ZETJE ARGËZUESE LEPRECHAUN PËR FËMIJË

Klikoni në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë aktivitete argëtuese për fëmijët e Ditës së Shën Patrikut.

Shiko gjithashtu: 15 Aktivitete të Tavolinës së Ujit të Brendshëm - Kosha të Vogla për Duart e Vogla

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.