Shkencë Shën Valentinit për Fëmijë (Shtypshura Falas) - Kazanët e Vogël për Duart e Vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Po kërkoni diçka pak më ndryshe për të shpërndarë këtë Ditën e Shën Valentinit? Nuk dëshironi të përdorni karamele dhe nuk doni të shtoni rrëmujë? Ne na pëlqejnë aktivitetet e thjeshta shkencore dhe donim të ndajmë një sërë kartolina të Shën Valentinit të shkencës që fëmijët do t'i pëlqejnë!

KARTA SHKENCORE TË DITËS SË VALENTINIT PËR FËMIJË

VALENTINET E SHKENCËS

Nëse e doni shkencën dhe gjithçka që lidhet me shkencën, atëherë thjesht duhet të shpërndani kartolinat tona shkencore të printueshme të Ditës së Shën Valentinit  këtë vit! Ne gjithashtu kemi një mori idesh argëtuese për të zgjedhur. Thjesht printoni, preni dhe shijoni!

Nëse do të shpërndani kartat shkencore të Shën Valentinit, atëherë, sigurisht, duhet të provoni disa nga eksperimentet tona të mrekullueshme shkencore të Ditës së Shën Valentinit. Aktivitete argëtuese shkencore me temën e Ditës së Shën Valentinit!

KARTA SHKENCAVE TË SHKYTUESHME TË SHKENCAVE TË VALENTINËVE!

Shkencëtarët ose inxhinierët e vegjël do të argëtohen shumë me këto Shën Valentin të shkencave të printueshme, dhe ju gjithashtu. Për shkak se ato ofrojnë pak edukim së bashku me një mori argëtimi, mund të ndiheni mirë duke i shpërndarë ato. Çdo opsion i Shën Valentinit vjen me tre thënie!

Femijët do të duan t'i shpërndajnë kartolinat e Shën Valentinit të lezetshme, pa ëmbëlsira. Tani pjesa e vështirë është të zgjidhni cilën dëshironi të bëni.

Klikoni ose në lidhjen me të kuqe ose në fotot për të parë çdo postim të plotë dhe për të marrë shkarkimin për secilën nga kartat shkencore të printueshme të Ditës së Shën Valentinit.

1. EKSPERIMENT SHKENCORVALENTINES

Do t'ju duhet eksperimenti ynë argëtues shkencor i printueshëm për Shën Valentin, disa provëza për festa dhe konfeti argëtuese. Ky ka një ide të thjeshtë për eksperimentin shkencor të futur brenda gjithashtu.

2. GLOW STICK VALENTINES

Djali im i pëlqen shkopinjtë me shkëlqim, mirëpo shumica e fëmijëve i duan! Ju mund ta bëni këtë Ditën e Shën Valentinit të ndritshme!

Shikoni gjithashtu këto Shën Valentinit të tjera të shtypura me shkëlqyes !

3. VALENTINES ROCKET

Shpërthoni dhe provoni aerodinamikën e këtyre kartave të Shën Valentinit të anijeve raketore!

4. ROCK VALENTINE

Së fundi, dashnorja ime e vogël rock kishte për të pasur kartolina të Shën Valentinit me temë rock këtë vit.

SHIKON GJITHASHTU: Geology For Kids

Shiko gjithashtu: Fletët e punës së makinave të thjeshta për fëmijë - kosha të vogla për duar të vogla

5. Valentine Slime

Bëhuni Valen-slimes e mia me slime me temë zemre! Mblidhni një grumbull të Valentines Slime dhe shtoni etiketat tona FALAS të printueshme slime për markën e përsosur dhe për të marrë shkencën e Shën Valentinit.

KLIKONI KËTU PËR TË MERRNI AKTIVITETET TUAJ BONUS FALAS TË DITËS SË VALENTINIT!

VALENTINET SHKENCORE PËR JU TË PRINTOJNI

Shikoni të gjitha aktivitetet tona argëtuese të Shën Valentinit STEM!

Shiko gjithashtu: Receta e Pashkëve të Slime - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.