Aktivitete shqisore të Pashkëve për fëmijë - Kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 24-10-2023
Terry Allison

Lojë argëtuese dhe e thjeshtë ndijore e Pashkëve për fëmijët e vegjël! Loja shqisore është një pjesë kaq e rëndësishme e zhvillimit të fëmijërisë së hershme! Plus, është shumë argëtuese të bësh lojëra shqisore për tema, stinë dhe festa të ndryshme. Ne u argëtuam shumë me aktivitetet tona shqisore të Pashkëve, dhe shpresojmë që edhe ju të bëni! Ne gjithashtu kemi aktivitete argëtuese shkencore të Pashkëve për t'i provuar.

AKTIVITETET E LEHTA SHQISËRORE PËR FËMIJË TË PASHKËVE

Kënaquni me këto ide të shpejta dhe të lehta për lojërat shqisore të Pashkëve!

Këto aktivitete të Pashkëve janë perfekte për të mësuar praktikisht! Loja shqisore është një pjesë e rëndësishme e edukimit të fëmijërisë së hershme. Loja prekëse shqisore është një rol i rëndësishëm në zhvillimin e të vegjëlve tek parashkollorët. Lexoni më shumë rreth lojës shqisore në Udhëzuesin tonë Ultimate Sensory Play. Idetë tona të luajtjes ndijore me temën e Pashkëve më poshtë ofrojnë diçka për të gjithë!

Shiko gjithashtu: 85 Aktivitete të Kampit Veror - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Pushimet dhe stinët janë një kohë e shkëlqyer për lojë ndijore me temë! Fëmijëve të vegjël u pëlqen risia dhe ndryshimi i aktiviteteve për stinë dhe festa të ndryshme i mban ata të freskët dhe emocionues. Shpresoj që të gjeni një ide të re të preferuar për lojërat ndijore të Pashkëve!

AKTIVITETET SHQIPTARE TË PASHKËVE

Të gjitha aktivitetet tona të Pashkëve përfshijnë materiale të lehta për t'u gjetur që mund t'i merrni në supermarket, dyqan të madh ose dyqan dollarësh. Inkurajoni të mësuarit me lojëra dhe nxisni kuriozitetin me aktivitete të thjeshta të lojës shqisore të Pashkëve. Klikoni lidhjet më poshtë për udhëzime të plota për çdo Pashkëaktivitet.

Shiko gjithashtu: A është Borax i sigurt për Slime? - Kosha të vogla për duar të vogla

Pashkëve Egg Water Play

Vezë plastike dhe krem ​​rroje

Koshi ndijor i Pashkëve

Luaj me vezë të Pashkëve

Slime e Pashkëve

Vezët e Pashkëve të gazuara

Lojë e renditjes së vezëve të Pashkëve

Po kërkoni aktivitete të thjeshta për t'u printuar dhe sfida të lira të bazuara në probleme?

Ne ju kemi mbuluar…

—->>> Sfidat FALAS të Rrjedhit të Pashkëve

IDE MË SHUMË ARGËZUESE SHQISËRORE

  • Rërë kinetike
  • Slime ushqimore
  • Fluffy Slime
  • Prumë lojërash në shtëpi
  • Brumë reje

AKTIVITETET ZBATIME SHQISËRORE PËR FËMIJË TË PASHKËVE

Klikoni në lidhjen ose në imazhin më poshtë për aktivitete të thjeshta shqisore për fëmijët.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.