Artizanat për Ditën e Tokës për Fëmijë - Kazanët e Vogël për Duart e Vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Krijoni këto vepra artizanale të thjeshta të Tokës për fëmijë për aktivitetet e përsosura të Ditës së Tokës këtë sezon. Këto punime artizanale dhe projekte arti do të funksionojnë shkëlqyeshëm në klasë ose në shtëpi - kudo që planifikoni të festoni Ditën e Tokës këtë vit!

PROJEKTET MË TË MIRA PËR DITËN E TOKËS PËR FËMIJË

ZJETARE PËR DITËN E TOKËS KIDS

Këto ide arti dhe artizanale të ditës së tokës më poshtë janë kaq argëtuese dhe të lehta për t'i përfshirë të gjithë. Ne i duam projektet e thjeshta që duken të mahnitshme, por nuk kërkojnë shumë kohë, furnizime ose dinakë për t'i bërë. Disa nga këto projekte artizanale mund të përfshijnë edhe pak shkencë të ditës së tokës.

E shkëlqyeshme për aktivitetet artizanale parashkollore dhe gjithashtu për fëmijët fillor! Qoftë vetëm për argëtim, ose për të mësuar më shumë rreth tokës së mahnitshme në të cilën jetojmë, me siguri do të ketë një projekt për ditën e tokës për të gjithë!

Shiko gjithashtu: Pikturë Fly Swatter - Little Bins for Little Hands

AKTIVITETET E DITËS SË TOKËS

Shumë nga këto vepra artizanale për Ditën e Tokës për fëmijët gjithashtu do të japin mësime të vlefshme dhe praktike! Mësoni rreth artistëve të famshëm, riciklimit dhe madje edhe bimëve me këtë listë argëtuese të zanateve dhe aktiviteteve të artit për Ditën e Tokës!

Mjeshtëri për Fëmijët e Ditës së Tokës

Zentangle Dita e Tokës

Bëni zanatin tuaj për fëmijë të Ditës së Tokës Zentangle!

Vazhdo leximin

Shablloni i Ditës së Tokës

Përdor shabllonin falas të printueshëm për këtë zanat argëtues me bojë të fryrë!

Vazhdo leximin

Filtri i kafesë Arti i Ditës së Tokës

Përdor filtra kafeje për të bërë vepra të bukura arti!

Vazhdo leximin

Dita e TokësArtizanati i riciklueshëm

Secila nga këto vepra artizanale rezulton unike dhe fëmijët i pëlqejnë ato!

Vazhdo të lexosh

Artizanati me brumin e kripës për ditën e tokës

Bruri i kripës është gjithmonë shumë argëtues për të punuar me të - dhe këto vepra artizanale të vogla botërore dalin të shkëlqyera!

Shiko gjithashtu: Receta me 2 përbërës për slime - kosha të vogla për duar të voglaVazhdo leximin

Mat Playdough për Ditën e Tokës

Kjo rrogoz brumi për lojëra e printueshme falas është e mrekullueshme për një punë artizanale të brendshme dhe praktike për fëmijët!

Vazhdo të lexosh

Artizanati me bojëra për Ditën e Tokës

Përdor patate të skuqura bojë për të bërë këtë zanat argëtues për Ditën e Tokës!

Vazhdo leximin

Si të Bëni bomba me fara për fëmijë

Bërja e bombave me fara është argëtuese!

Vazhdo të lexosh

Gazeta Artizanatit për Ditën e Tokës

Gazetat e vjetra shndërrohen në këto vepra të bukura arti !

Vazhdo të lexosh

Projekti Arti i Ditës së Tokës për Fëmijë

Tregoni pak dashuri për Tokën me këtë aktivitet të mrekullueshëm zanati për fëmijët!

Vazhdo leximin

Dita e Tokës Pop Art For Kids

Ngjyrat në këtë janë të mahnitshme - dhe ju do të dëshironi ta varni në mur!

Vazhdo leximin

Fun Earth Craft për Ditën e Tokës

Përdorni këtë shabllon të printueshëm për të bërë këtë zanat 3D!

Vazhdo leximin

Projekti i Tokës me Letër të Ricikluar

Bëni letrën tuaj të riciklueshme Earth!

Vazhdo leximin

Po kërkoni për aktivitete të lehta për t'u printuar ditën e tokës?

Ne ju kemi mbuluar…

RREPNI MINI IDE TË DITËS SË TOKËS FALASPAKETIM!

AKTIVITETET ARGËZUESE PËR FËMIJË TË DITËS SË TOKËS

Aktivitete shkencore të ditës së tokësSlime të tokësshishe të ditës së tokësThe Lorax SlimeLego Printable për Ditën e TokësMjeshkë brumi për lojërat e ditës së Tokës

ZJETARE ARGËTUESE DHE TË LEHTA PËR FËMIJË TË DITËS SË TOKËS

Klikoni në lidhjen ose në imazhin më poshtë për më shumë aktivitete argëtuese për Ditën e Tokës.<1

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.