Artizanati me gjurmët e Vitit të Ri - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Po kërkoni diçka argëtuese dhe festive për t'i shtuar aktiviteteve tuaja të Vitit të Ri për fëmijët këtë vit? Bëni një kujtim gjurmësh dore për të mirëpritur vitin e ri me këtë ide argëtuese dhe të lehtë artizanale të Vitit të Ri. Artizanat fantastike për Vitin e Ri për të vegjlit deri tek parashkollorët, kjo sigurisht që do të jetë një shtesë e mrekullueshme për tryezën e festës!

IDE ME NGJYRA E VITIT TË RI Mjeshtëri për fëmijë

Mjeshtëritë e Vitit të Ri

Bëhuni gati për të shtuar këtë ide të thjeshtë zanati për Vitin e Ri në punimet tuaja të Vitit të Ri këtë sezon festash. Ky është një zanat i shkëlqyeshëm për të përfshirë të vegjlit në festime. Ndërsa jeni në të, sigurohuni që të shikoni lojërat tona të preferuara të Vitit të Ri për fëmijë, duke përfshirë bingon e Vitit të Ri!

Bëni këtë punim me gjurmë dore të frymëzuar nga konfeti shumëngjyrësh për ta ndarë me miqtë dhe familjen këtë Vit të Ri. Lexoni më tej për të gjetur udhëzimet e plota.

Shiko gjithashtu: Si të bëni slime me fibra - kosha të vogla për duar të vogla

VITIN E RI MJETET PRINTARE

FURNIZIMET E NEVOJSHME:

  • Karton – e bardhë, ari
  • Bojë akrilike – ngjyra të ndryshme
  • gërshërë
  • Shkop ngjitës

UDHËZIME:

HAPI 1. Filloni duke gjurmuar gjurmën e dorës së foshnjës tuaj në karton të bardhë ose letër.

HAPI 2. Pritini gjurmën e dorës.

HAPI 3. Ngjitni gjurmën e dorës në cepin e një fletë kartoni ari, në gjerësi.

HAPI 4. Hidhni mjaft ngjyra të ndryshme bojë në një sipërfaqe të sheshtë. Ne na pëlqen të përdorim një pjatë letre. Lërini fëmijët tuaj të marrin të tyrenmajat e gishtave, zhyteni në bojë dhe filloni të formoni konfeti të gjurmëve të gishtërinjve nga shenja e dorës nëpër faqe.

Shiko gjithashtu: Aktivitetet e matematikës dhe shkencës për parashkollorët: Ide A-Z

Sa më shumë ngjyra të përdorni për konfetin, aq më festiv do të duket. Ne kemi përdorur 9 ose 10 ngjyra të ndryshme. Disa nga gjurmët e gishtërinjve duhet të mbivendosen gjithashtu.

Vazhdoni derisa të përdoren të gjitha ngjyrat dhe konfeti juaj të jetë gati për vitin e ri!

MË SHUMË ARGËZUESE IDE PËR VITIN E RI

  • Poppers të Vitit të Ri DIY
  • Lojë Spy Viti i Ri
  • Artizanatet e urimeve për Vitin e Ri
  • Bingo për Vitin e Ri
  • Kartë për rënien e topave të Vitit të Ri
Kartë për Vitin e RiArtizanat me shkop urimiViti i Ri SlimeNew Year Eve I SpyNew Years BingoFaqet e Ngjyrosjes së Vitit të Ri

IDE ARGËZUESE PËR VITET E RI Mjeshtërie PËR FËMIJË

Klikoni në lidhjen ose në imazhin më poshtë për më tepër fantastike Ide për festa të Vitit të Ri për fëmijë.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.