Aktivitetet e matematikës dhe shkencës për parashkollorët: Ide A-Z

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison
F Aktivitete Shkencore

FondacioneDuart

Shkronja W Aktivitete shkencore

Valët: TingulliFëmijët

 • Aktivitete ndërtimi
 • Shiko gjithashtu: Bëni akullore në një qese

  A po kërkoni për aktivitete të lehta për t'u printuar dhe sfida të lira të bazuara në probleme ?

  Ne ju kemi mbuluar…

  Shiko gjithashtu: Receta Bubbly Slime - Kazanët e vegjël për duar të vogla

  Kliko këtu për të marrë paketën tuaj FALAS të aktiviteteve STEM!

  A deri te Z i Aktiviteteve STEM për Fëmijë

  1 janar

  Çfarë është STEM?Aktivitetet

  Arrat dhe bulonat

  Ne i duam aktivitetet STEM për fëmijët e të gjitha moshave, dhe veçanërisht grupmoshën tonë më të re. Inkurajimi i parashkollorëve që të mendojnë, eksplorojnë, zgjidhin probleme dhe krijojnë është një shtyllë thelbësore për edukimin që disa fëmijë mund ta humbasin sot. Një grup i mrekullueshëm blogerësh është mbledhur për t'ju sjellë shumë ide për aktivitetet e matematikës dhe shkencës për parashkollorët në këtë seri A deri në Z.

  Aktivitetet e shkencës së alfabetit për Parashkollorët

  SHKENCA

  Terry Allison

  Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.