Fletët e punës së misterit të ditës së Shën Patrikut - Kosha të vogla për duart e vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

A keni një fëmijë që është në thyerjen e kodeve, spiunëve sekretë ose agjentëve specialë? po! Këtë sezon kemi disa aktivitete të reja të thyerjes së kodit për të ofruar që edhe djali im i pëlqen! Fletët e punës së enigmës së Ditës së Shën Patrikut janë perfekte për shtëpinë ose klasën dhe fëmijëve do t'u pëlqejë të zbulojnë mesazhet sekrete. Ne i duam aktivitetet e lehta STEM të Ditës së Shën Patrikut për fëmijë!

DITA E ST PATRICKIT THYSH FLETËT E PUNËS SË KODIVE

FLETË PUNËS PËR THYJEN E KODIVE

Djali im i pëlqen këto lloj aktivitetesh, dhe shpresoj që edhe fëmijët tuaj ta bëjnë këtë! Ju lutem më njoftoni nëse doni të shihni më shumë prej tyre! Mendoj se janë të shkëlqyera si për kohën e të mësuarit ashtu edhe për kohën e lojës.

Kjo është pak më ndryshe për ne, por gjithashtu mendoj se këto lloj aktivitetesh logjike dhe enigmash janë një plotësues i këndshëm për aktivitetet tona STEM.

0>Ka shumë mënyra argëtuese për të shijuar STEM për festa të ndryshme dhe ditë të veçanta me fëmijët. Na pëlqen të bëjmë slime, të eksplorojmë shkencën, si dhe të shijojmë projekte inxhinierike për çdo sezon të ri.

Sigurohuni që të bashkoheni me ne ndërsa gjejmë mënyra të reja dhe interesante për të shijuar STEM në shtëpi (ose në klasë) gjatë gjithë vitit raund!

SIGURUAR TË SHIKONI: EKSPERIMENTET E SHKENCËS SË DITËS SË ST PATRICK

FLETË PUNE FALAS PËR DITËN E ST PATRICK

Kjo paketë e printueshme falas vjen me 3 të ndryshme Ditën e Shën Patrikut, thyeni mesazhet sekrete të kodit që fëmijët tuaj t'i deshifrojnë. Ju mund ta shkarkoni paketën nëfundi i kësaj faqeje!

Paketa e enigmave të Ditës së Shën Patrikut përfshin një çelës, 3 mesazhe dhe fletë përgjigjesh.

Djali im zbuloi se ai mund të korrigjonte vetë disa herë, sepse ju me të vërtetë keni t'i kushtojë vëmendje asaj që çdo leprechaun po bën në secilën fotografi. E shkëlqyeshme për diskriminimin vizual.

Plus nëse keni një shkrimtar ngurrues (si djali im) kjo është një mënyrë argëtuese për të rrëshqitur në disa praktika shtesë të shkrimit. Djali im gjithashtu kënaqej duke u përpjekur të merrte me mend fjalët. Më bëri të ndihesha sikur po shikoja përsëri "Wheel of Fortune".

Codebreaking ka qenë rreth e rrotull për mijëra vjet dhe shpesh lidhet me matematikën. Këtu është një burim argëtues për thyerjen e kodeve që mund ta ndani me fëmijët tuaj për disa nga historitë pas thyerjes së kodit!

Shikoni koleksionin tonë të plotë të aktiviteteve të kodimit pa ekran për fëmijë!

Kjo paketë enigmash përmban fletë për të gjitha enigmat tona të paraqitura këtu. (Mund t'ju duhet t'i referoheni postimeve individuale për më shumë udhëzime.)

Shiko gjithashtu: Aktiviteti STEM i katapultës së Pashkëve dhe Shkenca e Pashkëve për Fëmijë

Kliko këtu për të rrëmbyer Fletët e punës FALAS të misterit të ditës së Shën Patrikut

THYE KODIN ME FLETËT TONA TË PUNËS FALAS TË DITËS SË ST PATRICK

Kliko këtu ose më poshtë për të parë më shumë argëtim Shkenca e Ditës së Shën Patrikut ndërsa jeni këtu !

Shiko gjithashtu: Eksperimente bimore për fëmijë

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.