Printime pranverore për fëmijë - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Nëse jeni duke kërkuar t'i mbani fëmijët të zënë dhe t'u jepni atyre diçka për të punuar këtë pranverë, këto FALAS pranverë printable për fëmijë janë mënyra për të shko! Nga STEM në shkencë, lojëra shqisore e deri tek zanatet pranverore, largojini ato nga ekranet dhe inkurajojini të shpikin, dizajnojnë dhe inxhinierojnë botët e tyre. Aktivitetet STEM janë perfekte gjatë gjithë vitit!

PRINTAMBLE TË PRINTUARA PËR FËMIJË!

FLETË PUNE RRETH PRANVERËS

Këto printime Pranvere për fëmijë janë më shumë se thjesht fletë pune për pranverën! Ato janë sfida ndërvepruese, lojëra dhe projekte STEM që janë perfekte për një sërë moshash!

Përdorni këto projekte argëtuese për Pranverën në mësimin tuaj me temë Pranvera në klasë ose në shtëpi. Shumica e tyre krijojnë përvoja të shkëlqyera individuale të të mësuarit ose funksionojnë mirë si edhe projekte në grup.

SFIDAT ARGËZUESE TË RRUGËVE PRANVERË

Disa nga aktivitetet e mia të preferuara janë projektet STEM! Është një sfidë e tërë Spring STEM e përfshirë në listën e mëposhtme, dhe fëmijët e duan absolutisht atë! Printoni dhe petëzuar për t'u përdorur në shtëpi ose në klasë përsëri dhe përsëri!

Provo këto karta Sfidë FALAS Spring STEM. Kliko këtu ose më poshtë.

Shiko gjithashtu: Bumble Bee Craft for Preschool - Little Bins for Little Hands

PYETJE RREGULLE PËR REFLEKSIONE

Këtu ka diçka për të menduar! Pavarësisht nga mosha apo klasa, provoni të bëni pyetje! Për fëmijët më të rritur, kjo mund të jetë një pjesë më formale e sfidës ose projektit STEM që është shkruar. Megjithatë, fëmijët më të vegjël mundenpërfitoni shumë nga një bisedë më e rastësishme me ju rreth asaj që ndodhi gjatë sfidës!

Përdorni këto pyetje për reflektim me fëmijët tuaj pasi të kenë përfunduar sfidën STEM për të inkurajuar diskutimin e rezultateve dhe kritike duke menduar.

  1. Cilat ishin disa nga sfidat që zbuluat gjatë rrugës?
  2. Çfarë funksionoi mirë dhe çfarë nuk funksionoi mirë?
  3. Cila pjesë e modelit apo prototipit tuaj ju pëlqen vërtet? Shpjegoni pse.
  4. Cila pjesë e modelit apo prototipit tuaj ka nevojë për përmirësim? Shpjegoni pse.
  5. Çfarë materialesh të tjera do të dëshironit të përdornit nëse mund ta bënit sërish këtë sfidë?
  6. Çfarë do të bënit ndryshe herën tjetër?
  7. Cilat pjesë të modelit ose prototipit tuaj janë të ngjashme me versionin e botës reale?

MË SHUMË AKTIVITETE TË PRINTUARA PËR FËMIJË TË PRANVERËS

Kam kaq shumë aktivitete fantastike të printueshme për të ndarë me ju. Do të gjeni projekte të printueshme të shpërndara nëpër aktivitetet e mëposhtme, si dhe përmes lidhjeve më poshtë (këto aktivitete nuk kanë postime të plota, por janë vetë-shpjeguese). Argëtohu!

Provo një nga këto ose kliko në fotot më poshtë për të eksploruar më shumë aktivitete pranverore .

Vizato një algoritëm lulesh

Fotografitë e kodimit të pranverës

Tema e pranverës Kartat e detyrave LEGO

Kalendari i sfidës së pranverës LEGO

Ngjyra e ciklit jetësor të bimëve sipas numrit

Ngjyra e ciklit jetësor të bretkosës sipas Numri

Spring SlimeSfida

Pranvera e printueshme për fëmijë

Pikturë me pika Polka me flutura

Pranvera nuk është vetëm koha e përsosur për të eksploruar fluturat, por është gjithashtu koha e përsosur për të bërë një pikturë fluture me pika e frymëzuar nga artisti i famshëm, Yayoi Kusama.

Vazhdo të lexosh

Yayoi Kusama For Kids

Mëso dhe bëj art në të njëjtën kohë!

Vazhdo të lexosh

Fluturat e letrës

Këto dalin kaq të lezetshme!

Vazhdo leximin

Lulet me gjurmë dore për pranverë

Lërini të vegjlit të bëjnë arti duke përdorur duart e tyre!

Vazhdo leximin

O'Keeffe Pastel Flower Art

Mëso rreth artistit të famshëm dhe bëj këto lule të bukura!

Vazhdo leximin

Aktivitete në Spring Slime dhe Sfida FALAS në Slime

Bëni pak argëtim Spring Slime dhe merrni pjesë në këtë sfidë!

Vazhdo të lexosh

Shablloni Falas për Printim Rainbow

Ky është kaq argëtues artizanat rainbow!

Vazhdo leximin

Bëni Playdough Flowers me Playdough Mat Falas

Ky taskë loje është perfekt për t'i mbajtur duart e vogla të zëna në ditët me shi të pranverës!

Vazhdo leximin

Rainbow STEM Challenges for Kids

Fëmijëve u pëlqen të mësojnë!

Vazhdo të lexosh

LEGO Rainbow Challenge for Kids

Përdor këto sfida LEGO për ditët kur moti është i zymtë!

Shiko gjithashtu: Bëni vetë ngjyrat tuaja LEGO - kazanët e vegjël për duar të voglaVazhdo të lexosh

Cikli i ujit në një qese

Ky është një aktivitet kaq argëtues i motit pranveror!

Vazhdo të lexosh

Po kërkoni aktivitete të lehta për t'u printuar dhe sfida të lira të bazuara në probleme?

Ne ju kemi mbuluar…

Klikoni më poshtë për të marrë sfidat tuaja të shpejta dhe të lehta STEM.

AKTIVITETET E SHKENCËS SË PRANVERËS BONUS…

Sigurisht, ju gjithashtu mund të shikoni koleksionin tonë të eksperimenteve të mahnitshme shkencore pranverore! Madje do të gjeni kartat STEM sfiduese pranverore për t'i nxitur fëmijët tuaj të mendojnë! Këtu janë disa nga të preferuarat tona…

Lule në rritjeSi e pinë ujë gjethet?Bombat me faraSi marrin frymë bimët?Ushqyes zogjsh të bërë në shtëpiKarafila që ndryshojnë ngjyrën

ARGËZUAR ME PROJEKTET E KËRRJEVE TË PRANVERËS

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.