Lista e furnizimeve që duhet të ketë STEM - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Nëse keni kërkuar për një listë të materialeve STEM ose furnizimeve STEM për klasën, shkollën, grupin ose klubin tuaj…do ta gjeni pikërisht këtu. Më poshtë do të gjeni materialet e mia të preferuara për t'ju ndihmuar të ndërtoni një komplet STEM, hapësirë ​​prodhuesi ose çantë kallaji kudo! Le ta bëjmë STEM argëtues për fëmijët dhe le ta bëjmë atë me një buxhet!

LISTA E FURNIZIMIT STEM PËR PROJEKTE TË MREKULLUESHME STEM

FURNIZIM TË LIRA TË RREGULLVE

Ka një gamë të gjerë të furnizimeve STEM në treg dhe një gamë të gjerë pikash çmimesh gjithashtu! Qëllimi im është të ndaj sa më shumë sfida STEM dhe projekte inxhinierike “të aftë për të bërë” dhe “të përballueshme”. Unë besoj fuqimisht se çdo fëmijë ose student duhet të ketë akses në STEM, dhe ju mund ta bëni atë me një buxhet të vogël!

Në fakt, shikoni atë që një lexues ndau me mua…

Doja për të thënë faleminderit për ofrimin e këtyre faqeve! Unë drejtoj një program të vogël pas shkollës në një shkollë fillore në Kaliforninë veriore rurale dhe udhëzuesit e inxhinierëve Jr janë gjëja e përsosur për programin tonë.

Fëmijët tanë variojnë nga klasa K-5 dhe këto projekte janë perfekte për atë grupmoshë. Ne i bëjmë ato një herë në javë të mërkurave (një ditë e gjatë 5 orë) dhe kjo ndihmon në angazhimin e fëmijëve, për t'u mësuar atyre diçka të re, ndërkohë që është argëtuese dhe emocionuese.

Ne kemi qenë gjithashtu në gjendje të sigurojmë një grant për të ndihmuar me financimin në një pjesë të madhe për shkak të aktiviteteve bazë që kemi marrë nga ju, prandaj faleminderit!

Amber

ÇFARË JANËMATERIALET STEM?

Çfarë ju nevojitet për një klasë STEM, laborator STEM, klub bibliotekë, program pas shkollës, hapësirë ​​për shkollë në shtëpi, e kështu me radhë…

Shumë herë mendoni se keni nevojë komplete të shtrenjta STEM dhe shumë nga pajisjet elektronike me çmim të lartë si Mindstorms, Osmo, etj. Kur në fakt, gërmimi në koshin e riciklimit, hapja e sirtarëve të mbeturinave dhe ekzaminimi i sendeve të rastësishme në një mënyrë të re është gjithçka që ju nevojitet për të filluar. .

Janë materialet dhe furnizimet e përditshme ato që mund të hapin diskutimin e procesit të projektimit inxhinierik. Mësoni më shumë rreth procesit të projektimit inxhinierik.

SI TA BËNI TË ARGËZUESHËM PËR FËMIJËT STEM?

Përgjigja më e mirë për këtë pyetje është ta mbani atë të thjeshtë dhe të hapur . Për më tepër, sa më pak të komplikuara dhe miqësore të jenë materialet, aq më mirë.

Plus, mund të zbuloni se vetëm vendosja e një përzgjedhjeje të vogël materialesh për një sfidë ose projekt të veçantë STEM jo vetëm që ndihmon me menaxhimin e kohës, por edhe lodhjen e vendimeve. Bëni atë që mundeni me atë që keni!

Sfida klasike e kullës spageti marshmallow është një hyrje e mirë në STEM me materiale të kufizuara. Gjithçka që ju nevojitet është një pako spageti dhe një pako marshmallow.

Gjithashtu, shikoni projektet tona falas të printueshme STEM më poshtë me një listë furnizimesh STEM!

FURNIZIMET STEM LIST PER SHKOLLEN TE GJITHSHME TE MESME

Furnizimet me te mira STEM qe do te deshironi per pamjen tuaj te laboratorit STEMdiçka si kjo:

 • tulla LEGO
 • Lodra kallaji druri
 • Dominos
 • Fipsa (letër, plastikë, stiropor)
 • Pllaka letre
 • Tuba dhe rrotulla letre
 • Letër (kompjuter dhe konstruksion)
 • Markerë dhe lapsa me ngjyra
 • Pllakë fshirjeje të thatë dhe markera (të shkëlqyera për dizajnim prototipe)
 • Gërshërë
 • Ngjitës dhe ngjitës
 • Kapëse letrash dhe lloje të tjera kapësesh si kapëse lidhëse
 • Petët e pishinës
 • Zije shkopinj (jombo dhe të rregullt)
 • Varta për kek keku i vockël
 • Filtra kafeje
 • Kashtë
 • Fusha gome
 • Mermere
 • Materiale magnetike (magnet dhe shkopinj)
 • Kruajtëse dhëmbësh
 • Konto vezësh
 • Konavacë alumini (pa tehe të mprehta)
 • Folje alumini
 • Kallakë rrobash
 • Litari i rrotullës dhe litarit të rrobave (i lirë në dyqanet e pajisjeve, bëni një zip line)
 • Ullqet e shiut (gjithashtu mjaft të lira në dyqanet e pajisjeve, bëjnë rampa argëtuese)
 • Tuba PVS dhe lidhëse
 • Materialet e rastësishme që gjenden në paketim (shkumë, kikirikë paketues, futje plastike)
 • Materiale të riciklueshme si shishe plastike, kontejnerë
 • Artikuj sezonalë/tematikë nga dyqanet e artizanatit dhe dollarë dyqane (perfekte për kartat tona sfiduese STEM sezonale/festash)
 • Tokë plastike të madhësive të ndryshme për t'i mbajtur të gjitha!

Kjo nuk është aspak një listë shteruese e burimeve siç jeni ju sigurisht që do të gjeni edhe shumë materiale të ndryshme STEM në zonën tuaj.Për më tepër, kjo listë nuk përfshin kompletet më të shtrenjta si LEGO Mindstorms, Osmo, Sphero, Snap Circuits, etj.

Sigurisht, mund të ndërtoni edhe bibliotekën tuaj STEM! Ndonjëherë një libër i mirë është gjithçka që ju nevojitet për të ndezur kreativitet dhe interes të ri. Shikoni gjithashtu listat tona të librave të miratuara nga mësuesit më poshtë.

Shiko gjithashtu: Make A Snowball Launcher For STEM - Little Bins for Little Hands
 • Libra STEM për fëmijë
 • Libra inxhinieri
 • Libra shkencorë

Kapeni këtë projekt STEM të printueshëm pa pagesë & Lista e furnizimeve STEM për të filluar sot!

Kliko këtu ose në imazhin e mëposhtëm.

Shiko gjithashtu: Shishe me shkëlqim qetësues: Bëni vetë - kosha të vogla për duar të vogla

BURIMET MË TË MË SHUMË TË NDIHMËSHME STEM

 • Çfarë është STEM për fëmijët
 • STEM për të vegjlit
 • Idetë më të mira të kompleteve STEM DIY
 • Aktivitete të lehta STEM
 • Aktivitete STEAM (Shkencë + Art)
 • Ndërtesa më e mirë Aktivitetet
 • 12 Projekte Inxhinierike Junior

KËLJONI STEM ME LISTEN E FURNIZIMIT TË RREGULLVE BUXHETORE

Po kërkoni mijëra ide të mrekullueshme STEM? Klikoni në imazhin më poshtë ose në lidhjen për të gjitha projektet tona STEM për fëmijë.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.