Modeli 3D i Pemës së Krishtëlindjes - Kazanët e vegjël për duar të vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison
Shikoni këtë zanat të thjeshtë letre të Krishtlindjeve që dyfishohet edhe si një pemë argëtuese e Krishtlindjeve 3D! Ngritni aktivitetet tuaja dydimensionale të Krishtlindjeve me shabllonin tonë pa pagesë të printueshëm të pemës së Krishtlindjes. Krijoni një pemë Krishtlindjesh 3D këto festa që janë perfekte edhe për fëmijët më të rritur! Ne i duam aktivitetet dhe zanatet e lehta të Krishtlindjeve!

SHABLE TË PRINTUAR PËR PEMËN E KRISHTLINDJEVE

PEMËN E KRISHTLINDJES 3D

Bëhuni gati të shtoni këtë punim të thjeshtë letre në aktivitetet tuaja të Krishtlindjeve këtë sezon festash. Ndërsa jeni në të, sigurohuni që të shikoni aktivitetet tona të preferuara të Krishtlindjeve për fëmijët. JU MUND TË Pëlqejnë: Modeli i Ornamentit të printueshëm & Modeli i SnowmanPunimet tona janë krijuar me ju, prindin ose mësuesin, në mendje! Lehtë për t'u konfiguruar dhe për t'u bërë shpejt, shumica e aktiviteteve do të marrin vetëm 15 deri në 30 minuta për t'u përfunduar dhe janë shumë argëtuese! Plus, listat tona të furnizimeve zakonisht përmbajnë vetëm materiale falas ose të lira që mund t'i merrni nga shtëpia! Bëni një pemë të Krishtlindjes 3D me ngjyra nga shablloni ynë i pemës së Krishtlindjes që mund të printohet. Përdoreni atë si dekorime argëtuese ose madje vendosni karta në festimet tuaja të Krishtlindjeve.

IDE E KARTELËS SË KRISHTLINDJEVE 3D

Çfarë ideje argëtuese për kartolinën e Krishtlindjeve për fëmijët për të bërë dhe për t'u dhënë këtë sezon festash! Kjo kartolinë e pemës së Krishtlindjes, së bashku me versionin e burrë dëbore,krijon një kthesë unike në kartat klasike të Krishtlindjeve të palosura.

JU DUHET:

  • Cardstock
  • Shenues ose lapsa përngjyrosja në.
  • Ngjitës ose shirit
  • shabllon i pemës së Krishtlindjes

SI TË BËNI NJË PEMË TË KRISHTLINDJES 3D

HAPI 1. Shkarkoni dhe printoni shabllonin e pemës së Krishtlindjes më sipër.HAPI 2. Më pas ngjyrosni pemët e Krishtlindjeve. Ju mund të përdorni një shumëllojshmëri të furnizimeve të artit, dhe nëse shkoni me letër më të rëndë, mund të provoni edhe më shumë furnizime. Mos kini frikë të përzieni edhe mediumet!HAPI 3. Pritini pemët e Krishtlindjeve.HAPI 4. Prisni një të çarë përgjatë vijave në pemën e Krishtlindjes, siç tregohet më poshtë. Mos prisni nëpër pemë që të mos shpërqendroheni!HAPI 5. Ngjitini pemët së bashku. Më pas rrëshqitni pjesët e pemës së Krishtlindjes mbi njëra-tjetrën për të krijuar pemën tuaj të bukur 3D të Krishtlindjes. KËSHILLA: Përdorimi i letrës ose kartonit më të trashë do të bëjë një pemë Krishtlindjeje më të fortë 3D.

Kthejini pemët tuaja të Krishtlindjeve (ose burrat e dëborës) në dekorime tavoline. Prerja e burrë dëbore gjithashtu bën dekorime dimërore për shtëpinë ose klasën tuaj! Vendosni pemën tuaj të Krishtlindjes të prerë me burrë dëbore tonë 3D dhe pak borë të rreme!

MJESË ME SHUMË ARGËZUESE MJETET E KRISHTLINDJEVE

  • Përvijimet e pemës së Krishtlindjes
  • Mjeshtëri me renë
  • Filtër kafeje Artizanati i pemës së Krishtlindjes
  • Pemët e Krishtlindjeve të stampuara
  • Mjeshtëri me arrëthyese
  • Zije me letrën e shtëpisë me kek me xhenxhefil 3D

Klikoni në lidhjen ose imazhin për më shumë aktivitete argëtuese të Krishtlindjeve.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.