Ngjyra gjeldeti sipas numrave të printueshme - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Koha e Turqisë! Merrni shkumësat ose lapsat me ngjyra për këtë aktivitet të thjeshtë për të rregulluar ngjyrën e gjelit sipas numrave që është FALAS! Një aktivitet i përsosur për Ditën e Falënderimeve, kohën e qetë, grupet dhe përfunduesit e hershëm. Plus, është e përkryer për të dërguar në shtëpi për mësim në distancë dhe bën një aktivitet të shkëlqyer matematikor bazë. Kjo është shumë argëtuese e gjelit për një aktivitet falas të printueshëm me ngjyra sipas numrit të Ditës së Falënderimeve!

Shiko gjithashtu: Ide fantastike shkencore të Halloween-it për fëmijë - kosha të vogla për duar të vogla

NGJYRA PËR NUMRI FAQE NGJYRUESE TË TURQISË

NGJYRA PËR NUMR

Faqe ngjyrosjeje falas të printueshme Color By Number Turkey për fëmijë të të gjitha moshave. Printoni faqen dhe më pas bëni fëmijët të identifikojnë numrin dhe të ngjyrosin zonën me ngjyrën përkatëse. Gjeni gjelin e detit të maskuar me këto 6 gjela zbavitëse sipas numrit.

SHIKON GJITHASHTU KËTO AKTIVITETET E FALËNDERIMIT…

Aktivitetet shkencore të FalenderimeveZhulja e FalenderimeveAktivitetet STEM të Falenderimeve

Shiko gjithashtu: Metoda shkencore për fëmijët me shembuj

Kliko këtu për të marrë ngjyrën tuaj falas të Turqisë sipas numrave!

MË SHUMË AKTIVITETET ARGËZUESE TË TURQISË

  • Turkey Slime
  • Gaqe me filtër kafeje
  • Pool Noodle Turkey
  • Slime me gëzof gjeldeti

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.