Pikturë Turtle Dot (Printueshme Falas) - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Pikturimi me pika është një mënyrë e shkëlqyer për të zhvilluar aftësitë e shkëlqyera motorike të fëmijës tuaj dhe për të forcuar kontrollin dhe kontrollin manual. Plus, është argëtuese! Shkarkoni shabllonin tonë falas të printueshëm të breshkave më poshtë dhe krijoni dizajnin tuaj argëtues të pikturës me pika. Ne i duam projektet e thjeshta dhe të realizueshme të artit për fëmijët!

SI TË BËNI NJË PIKTURË TË PIKAVE BRESHKE

PIKTURA ME PIKA ËSHTË E MIRË PËR JU!

Pikturimi me Q - këshilla dhe kruese dhëmbësh janë të shkëlqyera për aftësitë e shkëlqyera motorike të fëmijëve. Aktivitetet e pikturës përmirësojnë përqendrimin dhe hapësirën e vëmendjes. Ju gjithashtu do të vini re se koordinimi i syve dhe duarve përmirësohet ndërsa aftësitë e shkëlqyera motorike përmirësohen, dhe ndërsa fëmijët rriten në aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike, rritet edhe vetëvlerësimi i tyre. Shiko? Të thashë se ishte mirë për ty! Por pjesa më e mirë është se është argëtuese!

PIKTURA ABORIGJINALE me pika

Një nga format më të njohura të artit australian, pikturat me pika aborigjene vlerësohen shumë në mbarë botën si një pjesë unike dhe e rëndësishme e australisë Kultura indigjene. Për shkak se kultura aborigjene nuk ka një gjuhë të shkruar, vizatimet janë domethënëse pasi ato përdoren për të treguar histori dhe për të përcjellë njohuri të thella dhe histori nëpër breza.

Praktikoni aftësi të shkëlqyera motorike dhe krijoni pikturën tuaj me pika kafshësh më poshtë me projekti ynë i artit i printueshëm falas. Mendoni për ndryshimin e ngjyrave dhe madhësisë së pikave tuaja për një aktivitet unik dhe argëtues artistik të pikturës me pika.

Doni të bëni edhe bojën tuaj? Shikoni… Si tëBëni bojë shtëpiake

PSE BËNI ART ME FËMIJËT?

Fëmijët janë natyrshëm kureshtarë. Ata vëzhgojnë, eksplorojnë dhe imitojnë , duke u përpjekur të kuptojnë se si funksionojnë gjërat dhe si të kontrollojnë veten dhe mjedisin e tyre. Kjo liri e eksplorimit i ndihmon fëmijët të krijojnë lidhje në trurin e tyre, i ndihmon ata të mësojnë—dhe është gjithashtu argëtuese!

Arti është një aktivitet i natyrshëm për të mbështetur këtë ndërveprim thelbësor me botën. Fëmijët kanë nevojë për lirinë për të eksploruar dhe eksperimentuar në mënyrë krijuese.

Arti i lejon fëmijët të praktikojnë një gamë të gjerë aftësish që janë të dobishme jo vetëm për jetën, por edhe për të mësuarit. Këto përfshijnë ndërveprimet estetike, shkencore, ndërpersonale dhe praktike që mund të zbulohen përmes shqisave, intelektit dhe emocioneve.

Shiko gjithashtu: Ndërtoni një parashutë LEGO - kosha të vogla për duar të vogla

Të bësh dhe të vlerësosh artin përfshin aftësi emocionale dhe mendore !

Arti, qoftë ai ai, duke mësuar rreth tij ose thjesht duke e parë atë - ofron një gamë të gjerë përvojash të rëndësishme.

Me fjalë të tjera, është mirë për ta!

Shiko gjithashtu: Fizzy Apple Art For Fall - Little Bins for Little Hands

KLIKONI KËTU PËR MERRNI FALAS TË PRINTUESHME TË BRESHKËS!

ART TURTLE DOT

FURNIZIMET:

  • Model i breshkave i printuar në letër arti
  • Bojë
  • Tamponët e pambukut
  • Kruajtja e dhëmbëve

UDHËZIME

HAPI 1: Printoni shabllonin e breshkës ose krijoni dizajnin tuaj.

HAPI 2: Lyeni shtupë pambuku ose kruese dhëmbësh në bojë dhe krijoni një dizajn në letër. Behu krijuesme ngjyrën dhe madhësinë.

Provo materiale të tjera si topa pambuku, goma lapsash, idetë janë të pafundme.

AKTIVITETET MË SHUMË ARGËTUESE TË PIKTURËS

  • Pikturë me fryrje
  • Pikturë mermeri
  • Pikturë me flluska
  • Pikturë me spërkatje
  • Pikturë me kaca
  • Pikturë me magnet

PIKTURË E LEHTË PËR FËMIJË ME PIKA TË BRESHKAVE

Klikoni në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë projekte artistike argëtuese dhe të thjeshta për fëmijë.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.