Printime për Ditën e Tokës për Fëmijë

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Shfrytëzo këto printime të Ditës së Tokës për fëmijët për t'i ndihmuar të vegjlit të mësojnë se si të kujdesen për botën tonë! Aktivitetet e Ditës së Tokës janë perfekte gjatë gjithë vitit, sepse Dita e Tokës duhet të jetë çdo ditë.

PRINTABLE TË DITËS SË TOKËS PËR FËMIJË

AKTIVITETET E SHTYPSHME TË DITËS SË TOKËS

Print and Go! Aktivitetet tona të printueshme janë gjithmonë argëtuese dhe i bëjnë fëmijët të mendojnë! Nga lojërat te sfidat STEM, nuk ka kurrë një moment të mërzitshëm. Ndërsa jeni në të, sigurohuni që të kontrolloni aktivitetet tona të Ditës së Tokës.

Shiko gjithashtu: Artizanati me brumin e kripës për ditën e tokës - kosha të vogla për duar të vogla

Zijet dhe aktivitetet tona janë krijuar duke pasur parasysh ju, prindin ose mësuesin! Lehtë për t'u konfiguruar, për t'u bërë shpejt, shumica e aktiviteteve do të marrin vetëm 15 deri në 30 minuta për t'u përfunduar dhe janë shumë argëtuese!

Për më tepër, listat tona të furnizimeve zakonisht përmbajnë vetëm materiale falas ose të lira që mund t'i merrni nga shtëpia!

AKTIVITETET E SHTYPSHME PËR FËMIJË TË DITËS SË TOKËS

Pavarësisht nëse dëshironi të provoni zanat për Ditën e Tokës, aktivitet në natyrë, printim falas, sfidë STEM ose aktivitet të thjeshtë shkencor me një temë blu dhe jeshile, ka shumë projekte të lehta dhe argëtuese për të bërë për të gjithë për Ditën e Tokës!

Në këto printime të Ditës së Tokës për fëmijë do të gjeni:

  • Zije të Ditës së Tokës
  • Fletët e punës për Ditën e Tokës për Fëmijë
  • Projekte Arti të Ditës së Tokës
  • Sfidat e STEM të Ditës së Tokës
  • Eksperimentet shkencore të ditës së tokës
  • Fletët ngjyrosëse të ditës së tokës
  • Librat e aktiviteteve të ditës së tokës

Të printueshme për Ditën e Tokëspër fëmijë

Kartat sfiduese LEGO të Ditës së Tokës

Tema e printueshme e Ditës së Tokës Ide për ndërtimin e Legos që mund të bëni nga tullat bazë.

Vazhdo leximin

Duhet ta provoni Tokën Sfidat e ditës STEM

Këto fletë dhe karta të printueshme janë numërimi i përsosur mbrapsht për Ditën e Tokës!

Vazhdo të lexosh

Faqja e ngjyrosjes së Ditës së Tokës

Ngjyrose ose ngjyros këtë Tokë të printueshme!

Vazhdo leximin

Filtri i kafesë Arti i Ditës së Tokës

Përdor filtrat e kafesë dhe këtë shabllon të printueshëm për të bërë një zanat të bukur!

Vazhdo leximin

Mat Playdough Dita e Tokës

Kjo rrogoz brumi i printueshëm falas është e përkryer për duart e vogla!

Vazhdo leximin

Libri i Aktiviteteve të Ditës së Tokës

Ka kaq shumë fletë dhe aktivitete në këtë libër të printueshëm për Ditën e Tokës!

Vazhdo të lexosh

Gazeta Artizanatit për Ditën e Tokës

Mëso rreth një artisti të famshëm dhe bëj këtë projekt artistik të Ditës së Tokës!

Vazhdo leximin

Projekti i Artit të Ditës së Tokës për Fëmijë

Ky shabllon botëror është falas për t'u printuar për këtë zanat të Ditës së Tokës!

Vazhdo të lexosh

Pop Art për Fëmijët e Ditës së Tokës

Pop i bukur projekt arti që fëmijët e duan!

Vazhdo të lexosh

Artizanat argëtues të Tokës për Ditën e Tokës

Përdor këtë shabllon të printueshëm për të bërë këtë zanat 3D!

Vazhdo leximin

Projekti i rrjedhjes së ujërave të stuhisë për fëmijë

Mësoni rreth rrjedhjes së ujit të stuhisë me këtëprojekt i printueshëm!

Vazhdo leximin

Eksperimenti i shiut acid

Mëso gjithçka rreth shiut acid me këtë projekt!

Vazhdo leximin

Zentangle Dita e Tokës

Ky projekt arti rezulton i mrekullueshëm - dhe ju do të mësoni edhe për metodat e artit!

Vazhdo leximin

Fletë pune e gjurmës së karbonit për fëmijë

Mësojini fëmijët tuaj për gjurmën e tyre të karbonit me këtë argëtuese për të plotësuar fletën e punës!

Vazhdo leximin

Sfida e Ditës së Tokës LEGO

A ka mënyrë më të mirë për të festuar Ditën e Tokës sesa me një sfidë LEGO!

Vazhdo të lexosh

MË SHUMË AKTIVITETET E DITËS SË TOKËS PËR FËMIJË

Po kërkoni për aktivitete të lehta për t'u printuar ditën e tokës?

Ne ju kemi mbuluar…

RREPNI NJË MINI PAKETË IDE TË DITËS SË TOKËS FALAS!

AKTIVITETET ARGËZUESE PËR DITËN E TOKËS PËR FËMIJË

Aktivitete shkencore të ditës së tokësSlime të tokësshishe të ditës së tokësThe Lorax SlimeLeGO Printables Dita e TokësToka Dyshekë brumi për lojëra ditore

ZJETARE E LEHTA DHE TË LEHTA PËR DITËT E TOKËS

Klikoni në lidhjen ose në imazhin më poshtë për më shumë aktivitete argëtuese për Ditën e Tokës.

Shiko gjithashtu: Pikturë me vargje për fëmijë - Kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.