Artizanati i Vitit të Ri për Fëmijë - Kazanët e Vogël për Duart e Vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Po kërkoni diçka argëtuese dhe festive për të shtuar në aktivitetet tuaja të Vitit të Ri për fëmijët? Printoni Fletën tonë të Ngjyrosjes FALAS për natën e Vitit të Ri dhe bëni këto shkopinj me shkëlqim për dëshirat e yjeve! Ky punim argëtues dhe i lehtë i Vitit të Ri për fëmijët është i sigurt se do të jetë një shtesë e mrekullueshme për tryezën e festës!

BËNI NJË MJETET ME SHKËLQIM PËR FËMIJËT E VITIT TË RI

ZETAT E VITIT TË RI

Bëhuni gati për të shtuar këtë zanat të thjeshtë të Vitit të Ri në aktivitetet tuaja të Vitit të Ri këtë sezon festash. Ndërsa jeni në të, sigurohuni që të shikoni lojërat tona të preferuara të Vitit të Ri për fëmijë.

Shiko gjithashtu: Eksperimente shkencore në kopshtin e fëmijëve - kosha të vogla për duar të vogla

Zijet tona të Vitit të Ri janë të dizajnuara me ju, prindin ose mësuesin, në mendje! Lehtë për t'u konfiguruar, për t'u bërë shpejt, shumica e aktiviteteve do të marrin vetëm 15 deri në 30 minuta për t'u përfunduar dhe janë shumë argëtuese! Plus, listat tona të furnizimeve zakonisht përmbajnë vetëm materiale falas ose të lira që mund t'i merrni nga shtëpia!

Bëni këto yje shumëngjyrësh me lara-lara nga mbeturinat e letrës artizanale që mund të keni në dorë. Përdoreni si dekorime argëtuese apo edhe vendosni kartolina në festimet e Vitit të Ri. Lexoni më tej për të gjetur udhëzimet e plota.

ZETAT E VITIT TË RI: URONI NJË YLL

DO TË DUHEN:

 • Letra artizanale me ngjyra
 • Fletë shkumë shkëlqyese
 • Shkopinj popsicle
 • Laps
 • gërshërë
 • ngjitës artizanale

SI TË BËNI MJETET E VITIT TË RI

Hapi 1: Merrni të gjitha letrat artizanale me ngjyra që keni, ky është një projekt i mrekullueshëm artizanal për të përdorur letrat e mbeturinave. Pritiniletra artizanale me ngjyra në copa të vogla. Unë i kam prerë letrat në katrorë 2 cm x 2 cm (pak a shumë, në varësi të zgjedhjes suaj).

Hapi 2: Merrni një letër me madhësi të paktën 4 inç x 4 inç. Mblidhni të gjitha prerjet e vogla të letrës.

Hapi 3: Filloni të ngjitni copat e letrës artizanale me ngjyrë në letrën e zgjedhur më të madhe. Mbivendosni copat me ngjyrë të letrës artizanale duke i ngjitur në letrën më të madhe.

Hapi 4: Përpiquni të mbushni letrën më të madhe me copëza letre. Mundohuni të mos lini asnjë boshllëk midis lara-lara të letrës. Lara-lara duhet të jetë e mjaftueshme për të gjurmuar modelin e yllit brenda tij.

Hapi 5: Përdorni një laps për të gjurmuar një model ylli me 5 pika brenda lara-lara.

Hapi 6: Përdorni gërshërët për të prerë modelin e gjurmuar të yllit.

Hapi 7: Gjurmoni dhe prisni një model tjetër ylli, por ky duhet të jetë pak më i madh se ylli i lara-lara. Ngjitni yllin e lara-lara mbi yllin e thjeshtë.

Hapi 8: Ngjitni yllin në një shkop Popsicle dhe prisni një tjetër yll ose model të ngjashëm me yll nga fleta shkumë me shkëlqim; ngjiteni në qendër të modelit të yllit të letrës.

MË SHUMË ARGËTIM PËR VITET E RI…

 • Poppers të Vitit të Ri DIY
 • Lojë spiunazhi i Vitit të Ri
 • Artizanati me gjurmët e dorës për Vitin e Ri
 • Kartolina pop-up për Vitin e Ri
 • Faqet e Ngjyrosjes për Vitin e Ri
 • Artizanat me top për Vitin e Ri

BËRNI NJË VITET E RI TË URIME PËR FËMIJË

Klikoni mbilidhjen ose në imazhin më poshtë për më shumë ide argëtuese për festat e Vitit të Ri për fëmijë.

Shiko gjithashtu: Receta e Pashkëve të Slime - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.