Bingo për Ditën e Tokës (E printueshme Falas) - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Po kërkoni aktivitete të thjeshta dhe argëtuese të printueshme për Ditën e Tokës? Qoftë për shtëpi apo për t'u përdorur në klasë, unë kam mbi 12 aktivitete të printueshme të Ditës së Tokës vetëm për ju, duke përfshirë këto karta bingo falas të Ditës së Tokës. Më pëlqen shpejt dhe lehtë, sepse kjo do të thotë më pak rrëmujë, më pak përgatitje dhe më shumë argëtim. Shikoni të gjitha idetë tona të printueshme për Ditën e Tokës më poshtë!

BINGO E DITËS SË TOKËS PËR FËMIJË

AKTIVITETET E DITËS SË TOKËS

Lojërat bingo janë një mënyrë e shkëlqyer për të promovuar shkrim-leximin dhe kujtesën , dhe lidhje! Këto karta bingo me temën e Ditës së Tokës më poshtë janë një ide argëtuese për t'i shtuar aktiviteteve tuaja të Ditës së Tokës në shtëpi ose në klasë.

Shiko gjithashtu: Fletët e punës shkencore të Krishtlindjeve të printueshme - Kosha të vogla për duar të vogla

SHIKON GJITHASHTU: Aktivitetet e Ditës së Tokës për Fëmijë

Duke kërkuar edhe më shumë ide Dita e Tokës për fëmijët, ne kemi një listë fantastike që varion nga eksperimentet shkencore të Ditës së Tokës dhe aktivitetet STEM deri te recetat e llumit të Ditës së Tokës dhe vepra artizanale të ricikluara. Plus, ata të gjithë përdorin furnizime të zakonshme shtëpiake duke e bërë konfigurimin tuaj edhe më të lehtë dhe portofolin tuaj edhe më të lumtur!

  • Earth Days Printable
  • Earth Day STEM
  • Aktivitetet parashkollore të Ditës së Tokës

Shtoni këto karta bingo të printueshme të Ditës së Tokës në aktivitetet tuaja të Ditës së Tokës dhe entuziazmoni fëmijët për të mësuar. Këto karta bingo bazohen në foto, që do të thotë se edhe më të rinjtë mund të bashkohen në argëtim!

BINGO E DITËS SË TOKËS

DO TË DUHEN:

  • Karta Bingo të printueshme (të petëzuara ose vendosini në mbrojtëset e faqeve për një kohë të gjatëpërdorni)
  • Xhenetat për të shënuar katrorët (qindarkat funksionojnë mirë)

Shënoni hapësirën e lirë për të filluar dhe le të argëtohemi pak me bingo! Fëmijëve do t'u pëlqejnë fotografitë argëtuese të të gjithë artikujve të ndryshëm të temës së Ditës së Tokës.

AKTIVITETET E DITËS SË TË PRINTAVE TË TOKËS BONUS

Kur kam nevojë për një lojë argëtuese, dua diçka që mund ta përdor menjëherë . Me këtë në mendje, unë bashkova këto lojëra të mahnitshme Ditën e Tokës & Paketa argëtuese e aktiviteteve. Pikërisht ajo që ju nevojitet!

Është e mbushur me aktivitete klasike dhe lojëra të reja argëtuese përfshirë Bingo-n e Ditës së Tokës dhe Gjuetia e pastruesit të ditës së tokës . Kjo paketë është e përkryer për fëmijët parashkollorë dhe më gjerë. Fëmijët e moshave të ndryshme mund të punojnë së bashku!

Shiko gjithashtu: Receta e Slime Mollës së Kuqe - Kazanët e vegjël për duar të vogla

KLIKONI KETU PËR TË RRËPESH PAKETËN TUAJ AKTIVITETI TË DITËS SË TOKËS!

MË SHUMË KARTA BINGO TË PRINTUARA FALAS…

  • Bingo dimërore
  • Bingo për kafshët
  • Bingo për ditën e Shën Patrikut
  • Bingo e Pashkëve

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.