Lojëra me Bingo të Kafshëve për Fëmijë (FALAS për printim)

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Bëhuni gati për të eksploruar pyllin ose xhunglën me një lojë bingo me kafshë. Unë kam 3 karta bingo të ndryshme të printueshme për fëmijë që duan të luajnë lojëra! Nëse jeni ndjerë sikur keni nevojë për disa ide të ndryshme lojërash që mund t'i përdorni me mosha të ndryshme, këto janë ato. Kemi plot aktivitete argëtuese që fëmijët duhet t'i provojnë, duke përfshirë bingo!

LOJËRA ARGËZUESE DHE TË PRINTUARA TË BINGO PËR FËMIJË

Cilën nga këto lojëra bingo do të provoni së pari!

Lojërat Bingo janë një mënyrë e shkëlqyer për të promovuar shkrim-leximin, kujtesën dhe lidhjen! Këto karta bingo të printueshme shtojnë një prekje të shkencës për fëmijët më të vegjël ndërsa eksplorojnë biome të ndryshme, kafshë dhe pjalmues.

Zgjidhni nga kafshët e pyllit, kafshët e xhunglës dhe pjalmuesit (perfekte për pranverën )!

KRPE NJË MIK DHE LUAJNË LOJË BINGO!

Shiu të ka ngecur brenda? Apo keni nevojë për një lojë të re?

Shiko gjithashtu: 21 Aktivitete për Ditën e Tokës për parashkollorët - Kosha të vogla për duart e vogla

Shtoni lojëra bingo në planet e mësimit për t'i emocionuar fëmijët për të mësuar dhe për shkak se ato bazohen në fotografi, edhe të vegjlit mund t'i bashkohen argëtimit! Mund edhe të pini kafen tuaj ndërsa është vapë!

Duhen edhe më shumë aktivitete të brendshme për fëmijët, ne kemi një listë fantastike që varion nga aktivitete të thjeshta shkencore te sfidat LEGO deri te recetat e lojërave ndijore. Plus, ata të gjithë përdorin pajisje të zakonshme shtëpiake duke e bërë vendosjen tuaj edhe më të lehtë dhe portofolin tuaj edhe më të lumtur!

Pse të mos bëni disa zbukurime nga farat e shpendëve për t'i varur jashtëndërkohë që jeni në të pas lojës së bingos në pyll!

BËRË DITË LOJËRE BINGO!

DO TË DUHET:

 • Bingo kafshësh të printueshme (petëzuar ose vendosini kartat e bingos në mbrojtëset e faqeve për përdorim të zgjatur)
 • Karta telefonike Bingo (të prera dhe të laminuara për përdorim të zgjatur)
 • Xhenetat për të shënuar katrorët (qindarkat funksionojnë mirë)

Shënoni hapësirën e lirë për të filluar dhe le të argëtohemi me bingo. Fëmijëve do t'u pëlqejnë fotografitë argëtuese të të gjitha kafshëve dhe insekteve të ndryshme.

MË SHUMË AKTIVITETE TË MËSIMORE TË MËSIMORE

MËSIMOR IDE: Vazhdoni dhe shtoni disa libra me tema të natyrës për të zgjeruar mësimin ose për të bërë një kërkim të sigurt në internet për të parë secilin në jetën reale dhe në habitatin e tyre real. Zgjidh një kafshë të preferuar për të mësuar më shumë! Këtu është një faqe interneti që na pëlqen të përdorim për të eksploruar kafshët.

Ose provoni një nga këto aktivitete të thjeshta në natyrë...

Shiko gjithashtu: Cikli i jetës së mollëkuqes për fëmijë - kosha të vogla për duar të vogla
 • Shikoni zogjtë dhe bëni një ushqim të thjeshtë zogjsh
 • Vazhdo gjueti pastrues i natyrës
 • Krijoni një projekt në xhungël me këmbë katrore
 • Shikoni se si rriten farat me një kavanoz mbirjes së farës.

Kliko këtu për të rrëmbyer këto Lojëra Bingo FALAS të printueshme!

MË SHUMË LOJËRA TË SHTYPSHME BINGO PËR FËMIJË

 • Valentine Bingo
 • Easter Bingo
 • Earth Bingo Ditore
 • Bingo Dita e Falenderimeve
 • Bingo e Krishtlindjeve
 • Bingo dimërore
 • Bingo e Vitit të Ri

GËZUAR BINGO TË LUANI KËTË JAVË!

Çfarë mund të bëni tjetër me fëmijët? më lejoniju tregoj!

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.