Tenis me balonë për lojëra motorike bruto - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

A jeni ngecur brenda? Shumë shi, shumë nxehtë, shumë dëborë? Fëmijët ende duhet të heqin lëvizjet jashtë dhe një ditë e bllokuar në ambiente të mbyllura mund të nënkuptojë një ton energji të papërdorur. Nëse fëmijët tuaj duken sikur po ngjiten në mure, atëherë provoni këtë lojë të lehtë dhe të lirë tenisi me tullumbace . Gjithmonë sigurohem që të kem tullumbace në dorë për lojëra motorike bruto në ambiente të mbyllura .

LOJË E LEHTË E TENISIT TË BENDEVE TË TALLUMBUN!

Shiko gjithashtu: Spinner me rrota me ngjyra për STEM - Kosha të vogla për duar të vogla

Kjo lojë tenisi me balona nuk mund të ishte më e thjeshtë, por është shumë argëtuese. Thjesht hidhini një sy djalit tim në fotot e mëposhtme. Sigurohuni që të merrni disa miza shtesë. Të gjithë, duke përfshirë të rriturit, do të dëshirojnë të argëtohen.

Loja jonë me balonë tenisi është një energji e mrekullueshme në një ditë të brendshme. Kemi edhe më shumë lojëra të thjeshta motorike bruto në ambiente të mbyllura plus një lojë hokej në ajër të brendshëm .

FURNIZIMET E LOJËS SË TENISIT TË BALONËVE

Tullumbace

Fly Swatters

Gjeni furnizimet tuaja në dyqanin e dollarit ose në dyqanin ushqimor. Merrni disa swatters mizash dhe një qese me balona për lojën tuaj të ardhshme me balona. Kjo është gjithçka që ju nevojitet për t'i mbajtur të gjithë të zënë në një ditë me shi ose të ftohtë.

Nëse keni ngecur brenda, loja me tullumbace është mënyra më e mirë. Kjo lojë do t'i bëjë të gjithë të lëvizin dhe të ndjekin balona nëpër shtëpi. Është shumë e rëndësishme që fëmijët të nxjerrin energji. Nëse keni një rrotull kasetë piktori, provoni edhe këtë lojë zbavitëse me kërcime në linjë.

Kjo lojë tenisi me tullumbace e mbajti vërtet këtë djalë të zënë dhedjeg shumë energji gjithashtu!

Kjo lojë tenisi me tullumbace është një portier për ne. Djali im ka energji të lartë dhe të ngecesh brenda gjithë ditën nuk është kënaqësi nëse nuk mund të nxjerrë pak energji. Më pëlqejnë lojërat e thjeshta dhe të lira, të cilat janë të lehta për t'u vendosur.

IDE MË SHUMË ARGËZUESE PËR BALLOON

SHKENCA E SODËS SË PJEKËS PËR BALLOON

Shiko gjithashtu: Sfida e ecjes përmes letrës - kosha të vogla për duar të vogla

MAKINA LEGO BALOON

BALONA TEKSTURE

Klikoni mbi fotot më poshtë për më shumë ide fantastike që djegin energji!

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.