Art dimëror me gjurmë duarsh - kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Kur moti bëhet i ftohtë jashtë, punët dhe aktivitetet tona dimërore sigurisht që do të kënaqen! Bëni një punim të thjeshtë me printime me temë dimri me materiale të thjeshta. Krijoni kujtimin tuaj të dimrit këtë sezon për gjëra argëtuese për të bërë në ambiente të mbyllura për fëmijët!

ZJETARE PËR FËMIJË DIMËRORE

ZJETARE DIMËRORE

Bëhuni gati për të shtuar këtë punim të thjeshtë me printime me temë dimri në aktivitetet tuaja dimërore këtë sezon festash. Ky është një zanat i shkëlqyeshëm për parashkollorët, madje edhe për të vegjlit. Ndërsa jeni në të, sigurohuni që të shikoni eksperimentet tona të preferuara shkencore të dimrit!

Bëni këtë art me borë dimërore për ta ndarë me miqtë dhe familjen këtë sezon. Lexoni më tej për të gjetur udhëzimet e plota.

Po kërkoni për aktivitete dimërore të lehta për t'u printuar? Ne ju kemi mbuluar…

Klikoni më poshtë për paketën tuaj FALAS të aktivitetit dimëror!

ZJETARE PËR SHTURIM DORË DIMOR

FURNIZIM:

 • Karton – e zezë, gri
 • Bojë akrilike e bardhë
 • Gërshërë
 • Shkop ngjitës

UDHËZIME:

HAPI 1. Filloni duke gjurmuar dorën dhe krahun e vogëlushit tuaj në kartonin e zi. Mundohuni t'i bëni gishtat larg njëri-tjetrit. Pritini gjurmën e dorës.

HAPI 2. Ngjitni gjurmën e dorës në fund të një fletë kartoni gri, sipas gjerësisë.

Shiko gjithashtu: Snow Paint Spray For Winter Art - Little Bins for Little Hands

HAPI 3. Tani, derdhni bojë të bardhë akrilike në një sipërfaqe të sheshtë. Ne na pëlqen të përdorim pllaka letre. Bëjini fëmijët tuaj tëmerrni gishtin e tyre dhe zhyteni në bojë. Pastaj vazhdoni të pikturoni borën në pemë.

Mos harroni edhe borën në tokë. Përdorni gjurmët e gishtave për të bërë që bora të bjerë nga qielli gjithashtu.

Shiko gjithashtu: Si të bëni slime me ngjitës - kosha të vogla për duar të vogla

Një kujtim i plotë dhe i bukur i skenës me borë dimri!

MË SHUMË ARGËZUES ME DIMRI

 • Bufi me stampuar artizanat
 • Pllakë letre Ariu polar
 • Mjeshtëri me borë dimërore me Globe
 • Buku me pisha
 • Zije eskimeze
 • Kukulla e Ariut Polar

BËRË DIMËR Mjeshtëri me gjurmë dore për argëtim në ambiente të brendshme KËTË DIMËR!

Klikoni në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë aktivitete dimërore për fëmijët.

MË SHUMË IDE ZBATIVE PËR DIMËR

 • Dimër Eksperimente shkencore
 • Mjeshtëri të solsticit dimëror
 • Aktivitetet e flokeve të borës
 • Recetat e llumit të borës

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.