Fall Leaf Zentangle - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison 17-10-2023
Terry Allison

Kombinoni artin zentangle dhe një temë argëtuese të gjetheve të vjeshtës për një aktivitet të lehtë artistik për fëmijët. Vizatoni gjethet e zentangle në shabllonin tonë të fletëve të printueshme falas duke përdorur disa furnizime bazë. Çelësi i suksesit është në formë! Eksploroni aktivitetet e artit që mund të bëhen për fëmijët dhe le të angazhohemi!

Shiko gjithashtu: Pikturë Turtle Dot (Printueshme Falas) - Kazanët e vegjël për duart e vogla

GJETHET ZENTANGLE PËR FËMIJË

FALL ZENTANGLE

Një zentangle është një model i paplanifikuar dhe i strukturuar i krijuar zakonisht në pllaka të vogla katrore bardh e zi. Modelet quhen tangles.

Ju mund të bëni një ngatërresë me një ose një kombinim pikash, vijash, kthesash etj. Arti Zentangle mund të jetë shumë relaksues sepse nuk ka presion për t'u fokusuar në rezultatin përfundimtar.

JU MUND TË Pëlqejnë GJITHASHTU: Process Art For Kids

Vizatoni modele zentangle në gjethet tona të printueshme më poshtë për të bërë zentangle tuaj me gjethe. Art relaksues dhe i ndërgjegjshëm për fëmijët e të gjitha moshave! Le të fillojmë!

MË SHUMË MODELE ZENTANGLE PËR T'I PROVUAR

 • Ide arti Zentangle
 • Heart Zentangle
 • Shamrock Zentangle
 • Zentangle Vezët e Pashkëve
 • Earth Day Zentangle
 • Zentangle Pumpkin
 • Cat Zentangle
 • Thanksgiving Zentangle
 • Christmas Zentangle

PSE PROCESONI ART ME FËMIJËT?

Çfarë mendoni kur mendoni për aktivitetet artistike të fëmijëve? Burrë dëbore marshmallow? Lule me gjurmë gishtash? Ornamentet me makarona?

Ndonëse nuk ka asgjë të keqe me këto projekte dinake, të gjitha kanë një të tillëgjë e përbashkët. Fokusi është në rezultatin përfundimtar. Zakonisht, një i rritur ka krijuar një plan për një projekt që ka një qëllim në mendje dhe nuk i lë shumë hapësirë ​​kreativitetit të vërtetë.

Për fëmijët, argëtimi i vërtetë (dhe të mësuarit) është në proces, jo produkti! Prandaj, rëndësia e artit të procesit!

Fëmijët janë kuriozë, duan që shqisat e tyre të gjallërohen. Ata duan të ndjejnë dhe nuhasin dhe ndonjëherë edhe ta shijojnë procesin. Ata duan të jenë të lirë për të lënë mendjet e tyre të enden nëpër procesin krijues.

Si mund t'i ndihmojmë ata të arrijnë këtë gjendje 'rrjedhëse' - (gjendja mendore e të qenit plotësisht të pranishëm dhe të zhytur plotësisht në një detyrë)? Aktivitetet e procesit të artit! Klikoni këtu për më shumë ide të artit të procesit!

KLIKONI KETU PËR TË MERRNI FALAS LEAF ZENTANGLE!

LEAF ZENTANGLE PATTERNS

Gjithashtu kënaquni me printimin tonë a do të dëshironit të bënit më shumë pyetje për vjeshtën !

FURNIZIMET:

 • Model i gjetheve të vjeshtës
 • Vizitor
 • Shenues me ngjyra

UDHËZIME:

HAPI 1: Shtypni shabllonin e zentangle me gjethe.

HAPI 2: Dizajnoni zentangle tuaj me modele të ndryshme. (shirita, rrathë, valë).

HAPI 3: Ngjyrosni dizajnet tuaja me shënues.

Shiko gjithashtu: Printime për Ditën e Tokës për Fëmijë

MË SHUMË AKTIVITETET ARGËZUESE VJESHORE PËR FËMIJËT

Aktivitetet e vjeshtës STEMAktivitetet e shkencës së kungullitAktivitetet e lisitRecetat e llumit të vjeshtës10 mollë në aktivitetet kryesoreAktivitetet e artit të gjetheve

BËRË NJË LEAF ZENTANGLE PËR VJESHTËN

Kliko në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë projekte argëtuese të vjeshtës për fëmijë.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.