Flower Dot Art (Free Flower Template) - Kazanët e vegjël për duart e vogla

Terry Allison 15-06-2023
Terry Allison

Pemët që ngjallin, lulet që kërcejnë nëpër tokë, zogjtë që këndojnë dhe shtohen në një projekt të lehtë arti pranveror, perfekt për një ditë të freskët pranvere! Ngjyrosni në skenën tonë të shabllonit të luleve të printueshme falas me asgjë tjetër përveç pikave. Frymëzohuni nga artisti i famshëm, George Seurat për një pikturë argëtuese me lule me pika që fëmijët me siguri do t'i pëlqejnë. Ne i duam projektet e artit të aftë për fëmijë!

LESY DOT FLOWERS FOR KIDS

POINTILLISM DHE GEORGES SEURAT

Artisti i famshëm, Georges Seurat lindi në 1859 në Paris, Francë. Ai zbuloi se në vend që të përziente ngjyrat e bojës në një gamë, ai mund të vendoste pika të vogla me ngjyra të ndryshme pranë njëra-tjetrës në kanavacë dhe syri do të përziente ngjyrat. Pikturat e tij funksiononin shumë si monitorët e kompjuterave sot. Pikat e tij ishin si pikselat në një ekran kompjuteri.

Pointillizmi është praktika e aplikimit të goditjeve të vogla ose pikave të ngjyrave në një sipërfaqe në mënyrë që nga një distancë ato vizualisht të përzihen së bashku. Kërkon një qasje shumë shkencore ndaj artit.

Shiko gjithashtu: Vezë të gazuara të Pashkëve për Fëmijë - Kazanët e Vogël për Duart e Vogla

Krijoni artin tuaj me pika lulesh të frymëzuara nga Seurat me shabllonin tonë të lirë të luleve të printueshme më poshtë. Merr bojën tënde dhe le të fillojmë!

MË SHUMË ART I FRYMUAR NGA GEORGES SEURAT

  • Shamrock Dot Art
  • Apple Dot Art
  • Winter Dot Art
Shamrock Dot ArtPikturë me pika me mollëPikturë me pika dimërore

PSE TË BËSH ART ME FËMIJËT?

Fëmijët janë natyrshëm kuriozë. Ata vëzhgojnë, eksplorojnë dheimitojnë , duke u përpjekur të kuptojnë se si funksionojnë gjërat dhe si të kontrollojnë veten dhe mjedisin e tyre. Kjo liri e eksplorimit i ndihmon fëmijët të krijojnë lidhje në trurin e tyre, i ndihmon ata të mësojnë—dhe është gjithashtu argëtuese!

Arti është një aktivitet i natyrshëm për të mbështetur këtë ndërveprim thelbësor me botën. Fëmijët kanë nevojë për lirinë për të eksploruar dhe eksperimentuar në mënyrë krijuese.

Arti i lejon fëmijët të praktikojnë një gamë të gjerë aftësish që janë të dobishme jo vetëm për jetën, por edhe për të mësuarit. Këto përfshijnë ndërveprimet estetike, shkencore, ndërpersonale dhe praktike që mund të zbulohen përmes shqisave, intelektit dhe emocioneve.

Të bësh dhe të vlerësosh artin përfshin aftësi emocionale dhe mendore !

Arti, qoftë ai ajo, të mësuarit për të, ose thjesht duke e parë atë - ofron një gamë të gjerë përvojash të rëndësishme. Me fjalë të tjera, është mirë për ta!

KLIKONI KETU PËR TË MERRNI FALAS PIKTURËN TUAJ TË PRINTUARA TË LULEVE PIKALE!

PLOWERS DOT PAINTING

FURNIZIMET:

  • Lule e printueshme
  • Bojë akrilike
  • Kuja dhëmbësh
  • Tampona pambuku

UDHËZIME:

HAPI 1: Printoni shabllonin e luleve më sipër.

HAPI 2: Përdorni kruese dhëmbësh ose shtupë pambuku të zhytura në bojë për të krijuar modele pikash për të ngjyrosur lulen tuaj.

MË SHUMË ARTI I LULEVE PËR PRANVERËN

Lule me filtër kafejeMonet SunflowersFrida's FlowersGeoLuleFlowers Pop ArtO'Keeffe Flower Art

PIKTURA TË THJESHTA PËR FËMIJË ME LULE

Kliko në imazhin më poshtë ose në lidhjen për mijëra projekte të lehta arti për fëmijë.

Shiko gjithashtu: Si të bëni slime pa boraks - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.