Kompletet më të mira të ndërtimit për fëmijë - kosha të vegjël për duar të vogla

Terry Allison 08-06-2023
Terry Allison

Çfarë mënyre më e mirë për të praktikuar aftësitë e shkëlqyera motorike sesa me disa grupe ndërtimi për fëmijë motorikë të shkëlqyer. Këtu do të gjeni disa nga idetë tona të preferuara për komplete ndërtimi argëtuese që i shijojmë në shtëpi. Ndërtoni aftësi të shkëlqyera motorike, luani dhe mësoni me lodra të mrekullueshme. Ne na pëlqejnë aktivitetet argëtuese të ndërtimit praktik për fëmijët!

KOMPLETE TË MREKULLUESHME TË NDËRTIMIT PËR FËMIJË

Ndërtesa për fëmijë

Një fëmijë mund të praktikojë aftësi të shkëlqyera motorike në shumë mënyra, jo vetëm me lapsa dhe piskatore. Ndërtimi dhe loja inxhinierike janë mënyra të përsosura për t'u përfshirë në lojën e shkëlqyer motorike, veçanërisht nëse keni një shkrimtar ngurrues! Si mund të forconi gishtat, të përmirësoni koordinimin sy-dorë dhe të rrisni shkathtësinë? Provoni një nga këto komplete ndërtimi të shkëlqyera motorike! Vë bast që ju keni disa prej tyre tashmë!

Lojë lozonjare me motorë të shkëlqyer me lodra të përditshme!

Djali im i pëlqen këto komplete të shkëlqyera ndërtimi motorik . Ne ose i zotërojmë ato ose i shijojmë në shtëpitë e mikut, Ai është një shkrimtar, ngjyrues, përdorues piskatore, etj. Mendoj se ai preferon të luajë me lodra, dhe duhet!

Koha e lojës është e përkryer për të punuar aftësi të shkëlqyera motorike pa u përpjekur as ta bëni atë. Ai praktikon aq shumë me ndërtimin e LEGO-s, lodrat e kallajit dhe gjeo-magët, saqë është i përgatitur mirë të shkruajë kur të jetë gati. Këto komplete ndërtimi më poshtë janë perfekte për të rritur aftësitë në një mënyrë argëtuese.

Përfitimet e  Seteve të ndërtesave të shkëlqyera motorike:

  • Përmirësoni shkathtësinë e gishtavedhe izolimi i lëvizjeve të gishtërinjve.

  • Rritja e koordinimit sy-dorë.

  • Punë në kapjet e gishtave si pince, trekëmbësh të modifikuar dhe trekëmbësh

  • Rrisni forcën e duarve dhe ndërtoni muskuj.
  • Punoni në zgjidhjen e problemeve, inxhinieri, krijimin dhe eksplorimin e koncepteve inxhinierike.

10 Komplete Ndërtimi fantastike për Fëmijë

Ky postim përmban lidhje të Filialit të Amazon.

Set ndërtimi TinkerToy

Ky është një klasik por kaq i gjithanshëm. Mbi 300 copë dhe ton ide ndërtimi për fëmijët e vegjël.

Set ndërtimi K’Nex

Një grup tjetër klasik ndërtimi për shpikjen e motorëve të shkëlqyer! Shumë copa të vogla për t'u bashkuar.

Lego Creative Brick Box

Një pazar i shkëlqyer për një asortiment fantastik i LEGO. LEGO është zgjedhja jonë numër një për kompletet e ndërtesave motorike të shkëlqyera këtu!

Lincoln Logs

Vendosja shkrimet janë punë të shkëlqyera me motor. Ju duhet të izoloni gishtat, të përdorni koordinimin e syve të dorës dhe durimin!

Marble Run

Ka kaq shumë variacione që mund të provoni. Pjesa e ndërtimit është mjaft e lehtë, por gjithsesi është një praktikë e shkëlqyer motorike e shkëlqyeshme për të montuar pjesën së bashku.

Zoobs Robot Building

Mbërthimi i pjesëve së bashku kërkon koordinim dhe forcë të dorës. Shkathtësia e gishtit ështëe dobishme!

Set ndërtimi për prishje

Kjo është si të ndërtosh një shtëpi gjigante me letra por pak më të aftë për fëmijët më të vegjël. Kartat duhet të vendosen në mbajtëse dhe të grumbullohen me kujdes njëra mbi tjetrën.

Snap Circuits Junior

Snapping qarqet në bazë kanë të bëjnë me aftësitë e shkëlqyera motorike {si dhe heqjen e tyre}!

Shiko gjithashtu: 25 Aktivitete të Falenderimeve për Parashkollorët

Geomags

Shufrat dhe topat e vegjël kërkojnë kapëse trekëmbëshe dhe pince për të manipuluar dhe ndërtuar!

Kit për ndërtimin e kashtës dhe lidhësve

Punë e përsosur, e thjeshtë me motor, që mund ta shijojnë edhe fëmijët e vegjël. Djalit tim i pëlqen që mund të ndërtojë struktura të mëdha me këtë grup.

Shiko gjithashtu: Shamrock Zentangle i printueshëm - kazanët e vegjël për duar të vogla

Po kërkoni për aktivitete të lehta për t'u printuar dhe sfida të lira të bazuara në probleme?

Ne ju kemi mbuluar…

—>>> Sfida FREE STEM

MË SHUMË IDE ZBATIVE PËR NDËRTIMIN

Makinë me balona LEGO

Ndërtoni një fortesë me shkop

Gumdrop Bridge

Popsicle Stick Catapult

Ndërtimi i një çikriku me maniak me dorë

KOMPLETE TË MREKULLUESHME TË NDËRTIMIT PËR FËMIJË

Klikoni në lidhjen ose në imazhin më poshtë për më shumë aktivitete argëtuese ndërtimi për fëmijët.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.