Kunguj Zentangle (të printueshëm falas) - Kazanët e vegjël për duar të vogla

Terry Allison 01-10-2023
Terry Allison

Ne i duam kungujt, e duam vjeshtën dhe na pëlqejnë aktivitetet artistike të aftë për fëmijë! Këto kunguj zentangle janë një pamje argëtuese e vjeshtës në një aktivitet klasik arti zentangle. Gjithçka që ju nevojitet janë disa furnizime bazë dhe kungujt tanë zentangle të printueshëm për të filluar!

ARTI I KUNGULLIVE ZENTANGLE PËR VJEshtën

KUNGULLI ZENTANGLE

Një zentangle është një gjë e paplanifikuar dhe model i strukturuar i krijuar zakonisht në pllaka të vogla katrore në të zezë dhe të bardhë. Modelet quhen tangles.

Ju mund të bëni një ngatërresë me një ose një kombinim pikash, vijash, kthesash etj. Arti Zentangle mund të jetë shumë relaksues sepse nuk ka presion për t'u fokusuar në rezultatin përfundimtar.

JU MUND TË Pëlqejnë GJITHASHTU: Process Art for Kids

Vizatoni modele zentangle në kungullin tonë të printueshëm më poshtë për të bërë zentangle tuaj kungull. Art relaksues dhe i ndërgjegjshëm për fëmijët e të gjitha moshave! Le të fillojmë!

Shiko gjithashtu: I Spy Games For Kids (Printueshëm Falas) - Little Bins for Little Hands

MË SHUMË MODELE ZENTANGLE PËR T'I PROVUAR

 • Ide arti Zentangle
 • Heart Zentangle
 • Vezët e Pashkëve Zentangle
 • Leaf Zentangle
 • Zentangle Shamrock
 • Cat Zentangle
 • Thanksgiving Zentangle
 • Christmas Zentangle

PSE TË PROCESIM ART ME FËMIJË?

Çfarë mendoni kur mendoni për aktivitetet artistike të fëmijëve? Burrë dëbore marshmallow? Lule me gjurmë gishtash? Ornamentet me makarona?

Ndonëse nuk ka asgjë të keqe me këto projekte dinake, të gjitha kanë një gjë të përbashkët. Fokusi është nërezultatin përfundimtar. Zakonisht, një i rritur ka krijuar një plan për një projekt që ka një qëllim në mendje dhe nuk i lë shumë hapësirë ​​kreativitetit të vërtetë.

Për fëmijët, argëtimi i vërtetë (dhe të mësuarit) është në proces, jo produkti! Prandaj, rëndësia e artit të procesit!

Shiko gjithashtu: Bëni vetë topin tuaj të vorbullës së ajrit - kosha të vogla për duar të vogla

Fëmijët janë kuriozë, duan që shqisat e tyre të gjallërohen. Ata duan të ndjejnë dhe nuhasin dhe ndonjëherë edhe ta shijojnë procesin. Ata duan të jenë të lirë për të lënë mendjet e tyre të enden nëpër procesin krijues.

Si mund t'i ndihmojmë ata të arrijnë këtë gjendje 'rrjedhëse' - (gjendja mendore e të qenit plotësisht të pranishëm dhe të zhytur plotësisht në një detyrë)? Aktivitetet e procesit të artit! Klikoni këtu për më shumë ide të artit të procesit!

KLIKONI KËTU PËR TË MERRNI FALAS TË PRINTUSHME KUNGULLI ZENTANGLE!

ZENTANGLE PUMPKIN ART

FURNIZIMET:

 • Zentangle Pumpkin i printueshëm
 • Shenues i zi
 • Vorler
 • Shenues me ngjyra ose bojëra uji

SI TË ZENTANGLE:

HAPI 1: Shtypni shabllonin e kungullit.

HAPI 2: Dizenjoni modelet tuaja zentangle me modele të ndryshme duke përdorur një shënues. (vija, rrathë, valë).

HAPI 3: Ngjyrosni modelet tuaja me markera ose bojëra uji.

VEPRIMTARI MË SHUMË ARGËZUESE KUNGULLI

Shikoni gjithashtu eksperimentet tona të njohura dhe të lehta shkencore të kungujve !

Mjeshtëri me letër kungullArt me kungull me ngjitës të ziPumpkins me fijePumpkin dot artPumpkinPikturë në çantëKungujt e gazuar

VIZATOJNË KUNGULL ZENTANGLE PËR ARTIN E VJESHTËS

Kliko në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë projekte argëtuese të vjeshtës për fëmijë.

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.