Valentines Playdough - Kazanët e vegjël për duar të vogla

Terry Allison 12-10-2023
Terry Allison

Brumë lojërash të shpejtë dhe të lehtë për Shën Valentin! Fëmijëve u pëlqen lojërat praktike dhe më e rëndësishmja është kënaqësi e madhe për fëmijët e vegjël deri tek parashkollorët dhe më gjerë. Vendosa tabakanë time të preferuar me shumë gjëra të mira për të krijuar dhe eksploruar me brumin tonë të lojërave të Shën Valentinit. Playdough është një nga f recetat tona të preferuara të lojërave ndijore !

BËNI SHENJENTINË PLAYBUMË PËR FËMIJË

Brumë i thjeshtë i bërë në shtëpi për Shën Valentin

Krijimi i biskotave, luajtje me motor të shkëlqyeshëm, praktikë para shkrimit dhe më shumë…

Ne na pëlqen të luajmë dhe të mësojmë me brumin e bërë në shtëpi aktivitete gjatë gjithë vitit! Një ditë të bukur me borë, i thashë djalit tim se do të bëja një aktivitet të ri brumë loje për ne. E pyeta se çfarë ngjyre kishte deshi dhe tha roze! E përsosur, sepse sapo kisha mbledhur disa pajisje artizanale për Ditën e Shën Valentinit.

Kam bërë aktivitetin tonë të brumit të Shën Valentinit duke përdorur të preferuarin tonë, recetën pa gatim për të luajtur brumë . Kaq e lehtë dhe e shpejtë. Nuk do ta gatuaj më kurrë!

SHIKON GJITHASHTU: Recetat e brumit të bërë në shtëpi

Furnizime për tabaka për brumin e Shën Valentinit

Kjo tabaka e aktivitetit të brumit të Shën Valentinit përfshin LEGO, prerëse biskotash me zemër, zemra akrilike të dyqaneve artizanale, butona, vezullim, kruese dhëmbësh në formë zemre dhe pllaka dhe stampa XO.

Shiko gjithashtu: Snowflake Art Për Parashkollor - Kazanët e Vogël për Duart e Vogla

Kam paraqitur gjithashtu një fletë biskotash dhe karamele në formë zemre myk (fshihet shpejt, por fëmija juaj mund ta shijojë).

Ai filloi menjëherëme përgatitjen e biskotave. Ai u përkul dhe tha: Unë kam një sekret; këto janë biskotat e Shën Valentinit për Babadimrin. I dhashë rreze të lirë me një kavanoz të vogël me shkëlqim dhe bëmë një tabaka me biskota.

Puna e aftësive të shkëlqyera motorike me kruese dhëmbësh në formë zemre ishte argëtuese gjithashtu!

Tabaka jonë e aktivitetit të brumit për lojërat e Shën Valentinit vazhdoi të evoluojë! Më pas ai tha se donte të bënte një grumbull të madh në fletën e biskotave, kështu që ne i zgjidhëm biskotat dhe grumbulluam të gjithë brumin e lojës në tepsi. Qëllimi i tij ishte ta nxirrte jashtë. Çfarë pune e mrekullueshme dhe kontribut ndijor për duart e vogla. E ndihmova pak, por ai u rrotullua, më pas e shtyu dhe e lau përreth dhe më pas filloi të punojë me veglat e tij.

Playdough “Maze”

Kemi shijuar një kthesë më argëtuese në tabakanë tonë të aktivitetit të brumit të lojërave të Shën Valentinit! E kthejmë fletën e sheshtë të brumit të lojës në një anë të lëmuar. Ne shtypëm zemrat në sipërfaqe dhe morëm shkopinj për të bërë rrugën tonë rreth "labirintit". Ai kaloi mjaft kohë duke përdorur shkopinj dhe duke bërë të gjitha llojet e vijave dhe shenjave.

Easy Playdough Valentines Ftesë për të krijuar!

Klikoni në imazhin më poshtë ose në lidhjen për më shumë Aktivitetet e Shën Valentinit.

Shiko gjithashtu: Si të bëni një linjë zip lodrash - kosha të vogla për duar të vogla

Terry Allison

Terry Allison është një shkencëtar shumë i kualifikuar dhe edukator STEM me një pasion për të thjeshtuar idetë komplekse dhe për t'i bërë ato të arritshme për të gjithë. Me mbi 10 vjet përvojë në mësimdhënie, Terry ka frymëzuar studentë të panumërt për të zhvilluar një dashuri për shkencën dhe për të ndjekur karriera në fushat STEM. Stili i saj unik i mësimdhënies ka fituar njohjen e saj si në nivel lokal ashtu edhe në nivel kombëtar dhe ka marrë çmime të shumta për kontributin e saj në fushën e arsimit. Terry është gjithashtu një autor i botuar dhe ka shkruar disa libra shkencorë dhe të lidhur me STEM për lexuesit e rinj. Në kohën e saj të lirë, ajo pëlqen të eksplorojë jashtë dhe të eksperimentojë me zbulime të reja shkencore.